Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sto bosnjo ne voli Abdic sto je zelio spasiti svoj narod mirovnim sporazumom sa Srbima. Ali, ja mislim da pravi razlog mrznje lezi u fabrikama koje je Abdic otvorio da bi svom narodu osigurao posao i hljeb. To mu prosjecan bosnjo iz Najnovijeg Pazara nikako ne moze oprostiti jer je navikao da nista ne radi i ceka sadaku. Fabrika i posao su za njih sejtanska posla, zato se raduje unistenju Agrokomerca i slavi kad u Citluku izgore fabrike.
DZEZA volio te dragi Allah dz.s. onoliko koliko ti volis nas ponosne Krajisnike!!!
DNZ samo naprijed nebojte se ovih terorista sarajlija!!!
Gdje je ova ulica, u Istočnom Sarajevu ili u Kandaharu?
historijska greska je bila sto nije organizirani atentatna babui realiziran bilo je jataka u hrvatskoj alito je onaj nas bosnjacki merhamet inace ovo je dobar potez malo ih zaplasiti u sarajevu
ISTJERAJTE STOKU VAN SARAJEVA, DAJTE IM MAČUGE U RUKE I NEKA SE ROKAJU DO POSLJEDNJEG, SAMO NEKA SE SELE IZ SARAJEVA. OD KAKO U SA UĐOŠE PAPCI I GRMALJI NE MOŽEŠ RAHAT PROŠETATI PO GRADU. FUJ.
Koliko su vlasti FBiH prijatelji Krajine i Bosne vidi se na primjeru Agrokomerc. Gospodin Abdic ga je sacuvao u ratu U sred rata je pokrenuta proizvodnja a nakon rata vlasti FBiH su ga opljackale i unistile!!
svaka čast, tako treba postupati sa izdajnicima, tito je postupao i gore , šteta sto nema neki goli otok i danas..
Nezz stvarno zašto se vi Sarajlije toliko palite na tzv. \"autonomaše\"?! Kad ste već toliko hrabri, izvolite na Pale pa tamo bacajte molotovljeve koktele, ali naravno, neće Romanijac na Romanijca, važno je da je Krajšo u pitanju, na njega je lako silu provoditi. Imate vi dovoljno svojih \"autonomaša\" u okolini Sarajeva, pa se oko njih brinite, a nas pustite da živimo u miru!
Abdic jeste kvisling koji je smatrao da je za opstanak naroda najbolje da se saradjuje sa agresorom i to nije sporno .... ali u poredjenju sa Alijom i Harisom koji su veleizdajnici i koji su priznali i legalizovali Republiku srpsku i u Daytonu razbili zemlju na entitete i 10 kantona i zauvijek zapecatili sudbinu Bosnjackog naroda ovaj Abdic je mala naivna beba .... A ovi napadi samo govore da se mi u sustini pretvaramo u teroristicku drzavu iz koje svako normalan pokusava da zauvjek pobjegne ...
Bosanski politicari 1992. go su planirali da se pokolj i Srebrenica desi u Velikoj Kladusi i Cazinskoj Krajini, to je Abdic osujetio i pomrsio im konce. Zbog toga ga prozvase izdajnikom. On je samo izdajnik politike koja je Bosnu vodila u totalitarni rat!!
Koliko god napadali i optuzivali Abdica on je i dalje najveci Bosanac Musliman svih vremena. Ne postoji Bosanac Musliman koji je vise doprinjeo Krajini i Bosni od Abdica. Ne ljutim se ja na vase komentare jer ste krivo informisani. I dalje ste u kandzama krivih informacija o Abdicu i DNZ stranci.
I budali je jasno da je Atif Dudaković ratni zločinac isto kao i Ratko Mladić. Sve je snimila kamera, ko ima oči, vidi to. Samo što će njemu dokazati, a Mladiću neće...
Što se multietničari dokazuje...
Zbogom Bosnia (und Hercegovina)....Ode ja u Hrvatsku na more. Vi zavrsite taj unutar-nacionalni sukob dok se ja vratim i da mi neko podnese izvijsece kada se vratim. Je\'l jasno?