Vozač lakše povrijeđen
0
Automobilom udario u ogradu mosta u Tuzli
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspo se audi ko sumeca tableta :P
Gdje mu je auto ?
taaaa samo da te pitamje je li G.TUZLA naselje u opcini TUZLA ili je u Mostaru mozda?Tacno je napisano kako jeste.A ti malo bolje upoznaj svoj uzi zavicaj.
Nikad necu svatit kakvu ljudi silu zele da pokazu i da se dokažu sa ovim krntijama koje su se gotov raspale na putu i on stisne gas do daske,a najvise ih je sa golfovima i kadetima! Najveci je problem sto 70% vozila nije tehnički ispravno i niko nista ne radi po tome pitanju.
izgleda da je imo sportske cicove ili samo prelake
mislio sam da je vozaca potrebno kremirat dok nisam procitao lakse povrijedjen :D
zato kad kuci dodje zadobit ce teske tjelesne povrede sto je BABU razbiJo auto najdraze mu od sve djece... :D
Kakav je ovo naslov.... pa Gornja Tuzla 10 kilometara od Tuzle... prepravite to idioti... Dodaj te samo G. ispred Tuzla... Stvarno nema smisla više ta vaša nepismenost...
kako je ograda?
kakva je ovo kanta od audija,kao da je jedva cekao da se raspadne nmgu da vjejem da se ovako \"otvorio\"..:D
Pa brate da se ta tuca i to sve desilo ,poslije koncerta nekog Punk,Metal,Rock banda,onda bi pisali odmah :Grupa nadrogiranih,pijanih,sotonista,delikvenata pocela izazivati nerede i tukla se sa specijalcima.
Standardna informacija o udesu i odvaljenim ogradama i banderama. Ako se na osnovu nesreca, ubistava, excesa i slicno povecava broj posjeta na portalima i publicitet, cudi me onda da ni na jednom portalu nema informacija o masovnoj tuci Flekovaca, specijalaca i pijanih nabrijanih kabadahija poslije koncerta Harisa Dzinovica ispred hotela Tuzla u pola 4 subota ujutro. Jel to zataskavanje ili?
a gdje su mu točkovi? :D
SRECA PA SU SAMO LAKSE POVREDE
Cuj lakse povrijedjen?!
rasuo se ko riža