Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je ovo u posljednje vrijeme? Sve neke užasne nesreće :( Ljudi, što opreznije vozite, ništa nije vrijedno te brzine.
ovaj se k*rcio pred djevojkom, onaj pred jaranom pa u savi zavrsise...
pardon, 14 godina djecak ima..a djevojka 18...vozila ga mozda rodica...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sućut obiteljima stradalih no ta cesta je stvarno vrlo opasna, nije ni čudo što ljudi stradaju, nekad imam osjećaj da će one stijene pasti na mene kad prolazim tom cestom.
R.I.P.
Da li je bilo ko izracunao koliko je zapravo BiH izgubila stanovnistva od rata do ovijeh dana samo u saobracajnim nesrecama i iskljucivo zato sto joj je cestovna infrastruktura najlosija u Europi?
Neki zapadni Europljani su izracunali da otprilike svako djete do 18 godine kosta njihove roditelje kao jedna kuca od 300 m2 u prosjeku. U dva dana, troje djece poginulo na BiH cestama. U isto vrijeme partijski kadrovi u BiH kradu i sakom i kapom i otezu maksimalno gradnju atuocesta.
Sigurno medju najopasnijim relacijama u nasoj drzavi,Strasno !
Medju najopasnijim, medjutim sto takva grupa najopasnijih cesta broji desetine cesta lose kvalitete, loseg designa i loseg odrzavanja, to nikom nista. Kanjon Neretve nije nista sigurniji od kanjona Vrbasa, a takvih cesta po BiH je vecina, vecinom zato sto su lose projektovani.
Nazalost u pravu si .
Boze, hoce li osvanuti dan kada na vijestima nece biti ovakvih stvari????
Sta rade dvoje takoreci djece u 4 i 30 tako rano ili kasno zavisi kako to vidimo
Četrnaestogodišnjak čiji su inicijali R.S. i osamnaestogodišnja N.R, oboje iz Banje Luke, poginuli su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banja Luka - Jajce ZATIM PISE U udesu je povrijeđen saputnik u vozilu R.S, dok su vozač i još jedna osoba ostali nepovrijeđeni, rekla je Vidovićeva. Ne moguce je da je u automobilu bilo 6 osoba, i da se bas potrefe isti inicijali R.S Stvarno ovo je krajnji bezobrazluk od strane ovih koji pisu, nek se prvo malo saberu pa onda neka pisu
mene su uzgred radi te opaske banovali. treba ih tužiti raku, klksonska gamad nepismena.
u teksti hebe lud zbunjena
"tekstu"
Sta ti je sudbina, pogines u automobilu, gdje neko ostane bez ogrebotina :/ Da im Allah podari Dzennet, porodici saburr!
Kakav Džennet, poginuli su srbi....što mi je egal...
Ma lidjak nakav vozio preko 100 na sat ,a i do puteva je problem sve propalo..