Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mrki! Gleda mene talijan na zapadu i kaze \"vi srbi ste pobili puno islamista\"!? Ja vec bio spreman da ga pitam koliko su oni pobili islamista!? Kad on mi kaze \"Evo ruke,sta pijes!?\"...Nisam otisao na pice sa njim,jer nisam ubica,ali ovo ti govori sta se prica iz ledja. Za mog \"sefa\" Holandjanina,necu ni da pricam. Covek me vredja \"isti si kao i svi Srbi,pocnu a ne zavrse stvar do kraja\" inace, \"Bery\" je bio \"mirovnjak\" u BiH. Pa sad ti Mrki vidi pravu sliku. U americi svi Bosnjaci vichu mi smo Amerikanci. Kamo srece da su se svi tako izjasnjavali u ex-Jugi Jugosloveni.
Aco,svoje lazi mozes da pricas nekome u sumskoj genocidnoj tvorevini.Ja sam na zapadu i znam dobro kako se gleda prema doseljenicima.Ti hoces da nas Bosnjake svrstas medju neke islamsite iz azije u drugi drzava,samo zato sto smo iste vjere.Znam dobro da smo mi Bosnjaci za ovi skoro 20 godina dokazali zapadu da smo mi evropski Musklimani,i veliki broj nasi mladi ljudi je uspio u skolovanju.U Americi je taj mladic pobio nekoliko nevini ljudi,ali je momak bio psihcki bolestan.To se dogadja vrlo cesto u americi,pa se cak prebacilo i u eu.Cak jedni mirni Finci su imali takva 2 slucaja u skoli.A sad cu ti reci koliko ste vi srbi(ne svi ortodoksi svijeta)okaljani imenom i prezimaenom kao srpski narod,za najvece fasite,nacionaliste,koljace,i genocid u eu poslije 2 svj.rata.I ubostvo Svedske minitrice Ane Lindh koje je izveo srpski koljac Mijailovic je receno,,srpski ubica,,.i prije tog dogadjaja a i poslije toga,jos ste vise osvjetljeni,kao nesto najgore u danasnjoj modernoj eu.
Znam da to muslimanima boli ali vi ste najveca vnago na svetu i ovde u Zapadnu Evropu svih vas mrze. Arapi u Francuskoj, Turci u Nemackoj, Pakistanci u Engleskoj, Bosnjaci u Svedskoj, itd, svi su lopovi, kriminalci, gangsteri, ni jedan ne moze da zaradi posteno i svima je pun racku kako muslimani divljaju, kako ne radite i radjate sto vise dece za socijalnu pomoc. Svi znamo kako je bosnjak pobio sve zivo u Salt Lake City. Sami ste krivi za diskriminaciju jer niste civilizovani.
Odredjeni Bosnjacki elementi nastoje pokazti krivu sliku Pravoslavlja. AKADEMIK ponovo ispisuje. Ja kao Jevrejin znam da nas Srpsko zivlje ne mrzi!
Није то ништа страшно, можда су вам усташе то написале, ми Срби кад пишемо, испишемо цео град
opet SA-X :s pa kako sad antisemitske?! pa pomenuli su samo Jevreje i Bosnjake, Arape kao najmnogoljudniju skupinu semitskih naroda niko nije ni pomenuo. Dakle, nije rijec o antisemitskim grafitima, vec o antijevrejskim i antibosnjackim. Dajte, molim vas, te vase novinarcice, barem u prvi razred osnovne posaljite.
ma ovakvih je antibalijskih u RSu povazdan, nego prblem je sto su se pojavili antijevrejski
Sad ce poceti prica da su Bosnjaci i Jevreji to sami napisali...
Tako je orlusino, kazi tim kukavicama kako si ti to radio \'92.
to su kukavice koji se ne smiju javno da izjasne protiv jevreja i bosnjaka pa pisu noci grafite
avoko nešto je mogla da napiše samo omladina koja nema cilja u svome životu,koja celi dan sedi pred blokom i pije pivu,ništa neradi,ne ide u školu i pravi se pametan
sad ce reci vjerovatno kakav bosnjak :)