Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je klix dno dna: 1. Sponzorira i dopušta komentare na teme ubojstva s nacionalnom osjetljivosti, žrtava i sl. 2. Hebe u mozak dopuštajući komentare na gore navedeno, dok promociju (plaćene oglase i sebe) ne dopušta 3. Pismenost "novinara" je na nivou djeteta iz osnovne škole 4. Kopiranje tuđih članaka u toliko mjeri, da im Merlin i Bregović zavide 5. Kopiranje i prevođenje tuđih članaka je toliko loše, da bi bolje Izet Fazlinović preveo i obradio.
A ne daju da se komentarise kad su neke manekenke i tako to u pitanju.
'Ante Čolić (1969.) ubio je svoju bivšu suprugu Eminu Kahrić (1992.)' Jeste ovo vi pogriješili il' je samo ona pogriješila što se udala za njega?!
danas ljudi ne znaju što je ljubav već pod ljubav turaju ovisnost, posesivnost i ljubomoru,ako te prevarila spakiraš joj stvari i izbaciš iz kuće, nemaš pravo nikome oduzimati život!
"Ljubav ne poznaje godine" :D Očito da ju je previše volio i nije mogao podnijeti prevaru.
on 69-to ona 92-go
Muskarac 1969 godiste ubio bivsu suprugu 1992 godiste ??? Ovo je sve, ali normalno sigurno nije !!!
Da ovo nije opet neki udruženi zločinački poduhvat od strane opakih Srba??? Sumnjivo je, Hrvat i Muslimanka, mnogo je sumnjivo... :)))
kod nas se sve generalise,cim vidi neko ime ili prezime,odmah napamet zakljucuju da je neko musliman ,katolik,pravoslavac.pa alo degeni jedni.nisu svi vjernici i nisu svi hrvati,bosnjaci i srbi
Nisu svi, ali 99% jeste, vidjećeš po popisu. Ako 99% nije relevantan uzorak za generalizovanje, ona imaš problem sa matematikom. Sikter
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"U Vrbanjcima kod Kotor-Varoši dogodio se ubistvo i samoubistvo bivših supružnika." Jel samo meni cudno napisana ta recenica? A on je bolesnik...
Kakav bolesnik moraš biti pa da ubiješ nekoga samo zato što ne želi više živjeti sa tobom.
manji nego neko ko te prevario i srušio tvoje snove.. Pozdrav iz kišnog Zabrđa, sa planine Majevice
@ vedad.b A ti kao znaš šta se desilo? Pozdrav i tebi iz grada ispod Majevice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je trčala se udavati kad je lik duplo stariji od nje.
eee bez starca nema udarca.