Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Standardna stvar na KCUS, zato imaju onako "strucan" kadar.
da se ne generalizuje, iz iskustva...dr, Dizdarevic-neurohirurg je primjer ne korumpiranog i postenog doktora.....iz iskustva, ali je zato bio na tapetu 4 godine od strane Aganovica i comp...kada sam i pomislio da mu et, ono reda radi ucinim, dobijem jasnu i direktnu instrukciju, da i ne pomislim na bilo sto donijeti...imao jednu sliku od poznatog autora, nisam vala ni mislo lovu, ma jok, covjek ni da cuje a spasio zivot najbliskijoj mi osobi....
Ne dao bog bolesti nikome...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moju poznanicu neki dan ovako preko štele zaposlili. Dobila šehidski popust, pa morala platiti samo 15.000 KM umjesto 16.000 KM. Tobejarabi.
znam i ja lika kojem su trazili 15.000 u drzavnoj bolnici, ovo je opstepoznata cijena za radna mjesta u nasim bolnicama
I sigurno nije primljena na neodredjeno, odnosno, takve prime na godinu, eventualno dvije dok im u platama vrate njihov novac. Cist racun duga ljubav. Kad vidim ko je sve danas doktor, ne daj Boze ozbiljne bolesti nikom.
Provjereno znam da kci i zet od doticnog rade na Klinickom, pitam se kako su dobili posao?! Valjda posteno... Ali dodje djavo po svoje, uvijek, i hvala Bogu pa je tako.... Svaki put kada vidim ovako nesto, vrati mi nadu da se ipak moze stati u kraj ovoj korumpiranoj mafiji... E sada naravno, nije on sam umjesan u sve ovo, ne mogu ja kao fizioterapeut nekome bez razloga davati garanciju da ce neko biti primljen, bojim se ipak da tu logiku ne mogu nasi nadlezni organi da usvoje, ili nije u interesu.... Bit ce da je ovo drugo, no vidjet cemo... ;)
E ovo je komedija...Pa valjda tuzilastvo zna da se i kod njih zaposljavaju preko "stele" uz podeblje koverte...Ovaj tip je sigurno "sitna riba" dok su ga primjetili..
Sto se dr Dizdarevica tice ja ne bih ni blizu da mu budem a kamoli da me lijeci, samo slatkorjeciv i nesto bi da izigrava dr Housa....znam iz licnog iskustva. A sad mi recite u kojoj drzavnoj instituciji nema seme za zaposljavanje? Samo ih treba pronaci.
One in a million... nevjerovatno kako su bas ovog nesretnika prijavili/uhvatili pored toliko sretnika oko nas
Kad je konkurs u KCUS smjesna je prica prijaviti se !!!
U procesu je pravljenje aplikacije za Android telefone https://www.facebook.com/prakticniregistarlijekova. Ako smatrate da aplikacija vrijedi, možete je podržati glasom na stranici http://openideas.me/project/prakticni-registar-lijekova/. Hvala.
izvuci ce se on no sikirli ima isto jedan u mrtvacnici zaposljavo pa ga sad narod ganja da vrati pare a on se pravi lud i lezi na psihijatri
Sve lopove spaliti na lomaču majku im, pa zna se da posao gore kosta 10 do 15milja..cc
Kao sada je to top vijest i trebalo bi nam biti interesantno.Na desetine ih je tako uposleno i treba se zapitati dali se u ovoj državi može bilo ko zaposliti bez posrednika,davanja novaca i slično.Gospodin protiv kojeg je tužilaštvo podiglo optužnicu se vjerovatno nekome zamjerio pa je ispao žrtveno jagnje.
Zar se i ovo pojavilo kod nas, u našoj poštenoj državi, strašno
Ova me vijest zaprepastila.Pa ja nisam znala da toga ima u nas.AAAAA E svašta.
E sad ce ga pustiti jer ce on reci nalogodavcima da ce sve ispricati isto kao i sa gavrankapetanovicem kad su snimili glavnu sestru kako uzima mito za posao!!!