Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momak je setao sa djevojokom pa su ga istukli bez razloga u centru grada, igubio je jedno oko, sad ce ih zadrzati par dana i pustice na slobodu. nevjerovatno gdje mi zivimo.
DA JE KAKVA DRZAVA VI BI DOBILI 10 GODINA ZATVORA. TAKO TREBA UREDITI ZAKON, PA ONDA U ZENICU DA VODE LJUBAV SA VAMA \" ŠATRO OPASNIM MOMCIMA \"
sta vi znate
Emileee (Y) boli te ;) :D
Joj ove moje generacije klosarluka i papanluka. Jesmo jadni kuku nama
samo tako! i imena i prezimena jeb*em li im sve seljacko krkansko obojici
Cekajte me... hocu i ja da se pridruzim pridruzim gangbang-u
jaša, dušo, pošto ti je pakaš staroj zauzet, ja ću je fino u usta da se ne bi bunila da joj je koja rupa ostala nezatvorena
ej zz mogu li i ja da jasi nabijem staru u pakas, jasa nemoj na se ljutiš
jasa nabijem ti staru u pakas
sta pisete vi misevi?krijete se iza kojekakvih nadimaka i nikova!sto se ne predstavite?lako je u monitor svasta pricat!i s tastaturom se svadjat!misevi!
e moj leca s kim ti zivis
odron
POKUSAJ UBISTVA.. ZAKON SAD-a - od 20 do 30 godina iza resetaka.. SAMO TO NISTA DRUGO ZA POREMECENI PRAVNI SISTEM BIH...
Vidi im se po slici da su neotesane seljacine sa velikim kompleksom... Nece vam tek tako proci... Meris je normalan momak bez dlake na jeziku ko sto bi se reklo u narodu.. Izdrzi Merise uz tebe smo svi..
STO BI REKLI ŠOŠONIIIII MRTVIIIIIII , IDIOTIZAM NA NIVOU OVO TREBA BICOVAT ,
Dečko je izgubio desno oko, ima frkaturu lobanje i još sitnih povreda.. zar ovo nije dovoljno za zatvor?! sramota za državu!