Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa treba biti pojedine policajce koji se ku..e to su stoka seoska, sto terorizira gradjane Sarajeva itd.... Pa ko sve u policiji radi?! Diler,i lopovi, reketasi, sve redom reketiraju, ugostiteljske objekte, pekare, grilove itd!
Ja ovih iz redakcije BIJEDNIH INSEKATA!!! PA IDIOTI JADNI SLJEGLI IZ VUKOJEBINE PISI O GLADNIM U BOSNI SVE VAM PLACENICKO JEBEM!Imal vehabija dje?Niste odavno
Pusikurci jadni imate li dostojanstvo sve vam jadno?Svoje JA?=
Sada će srbijanska policija na njemu vježbati karate, boks, aikido i još pokoju plemenitu borilačku vještinu.
policija manjeg entiteta. Ode nekako na srbijansku. Izvinjenje za one koji su ostali šokirani i u nevjerici, a naročito ako im je skočio pritisak. Još jednom: oprostite.
Prava sportska vijest! Za naslovnice! Novi olimpijski sport...