Djelo nepoznatog bombaša
0
Aktivirana eksplozivna naprava u Sarajevu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Hallo----nepoznati ostavi tranvaj idi u parlament u vladu i tamo aktiviraj , -tako ces biti za raju Dzeck..
U cemu je problem Zmaju jel,sto si ti neke vjeroispovjesti pa odma na komunjare,mamu li ti kako je bilo fino u drzavi kad su KOMUNISTI BILI niko nikog nije dirao niti sta,sad ti idi REJSU I SVOJIMA SDA partijama..Da je BiH Komunisticka sve bi bilo dobro bolan....Svaka cast bombaas
sta se bune, mogao im je u kuc aktivirat\' da je htio, ovako se samo za je ba va o lik
Ma nekom slucajno ispala sta vam je ljudi
Pljuc Pljuc ISLAMSKA POSLA Hrrrak PLJUC
Ništa novo u Islamabadu, svaki dan ista priča. Sadake i zulumćarenja, njima na 24 posto ništa više ne treba.
svako danas ima int. a nezna dvije normalne sastaviti
Ma ovako je to bilo: Krenem ja na zadatak i stao malo da se odmorim. Spustim pojas, odem za grm da mokrim i zazvoni mi mobitel. I umjesto da se javim na mobitel, ja pritsnuo dugme na daljinskom. Ko radi taj i grijesi.
OSTAVKE! DOLE NESPOSOBNE SDP KOMUNJARE!!!
potpis..... SIPA I SANU tadic, cosic, jeremic, dacic, dodik, kresic, barasin, spiric, radmanovic, ana trisic-babic itd... BRE ONI SU TI KOJI POSTAVLJAJU BOMBE u Bosni i Hercegovini...bre... poceli u Bugojno...bre pa nastavljau...bre...... TO JE ISTINA......!
jel to onaj sto sam te jbo