Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druga polovina varioci..
Provjerite brzo vlastiti nivo kompetencija za posao na budžetu u institucijama BiH, RS, FBiH i svih kantona. http://www.test.drzava.ba/
Vozimo se ja i drugar,zaustavi nas policija i kazu meni da zamenim druga posto je pijan,ja seo na zadnje sediste i ne mogu da nadjem volan
Ovo ti je slika kompletne BiH, samo je pitanje gdje i koliko policija radi ... Uglavnom se oni zadovoljavaju ovim fiksnim i ponekim mobilnim radarom... U pojedinim mjestima imamo i po 30-tak % neregistriranih vozila... I to bajo s kršinom bez tablica parkira drito pred MUP i ode po uvjerenje o prebivalištu, a kolega mu s žutim FAP-om bez tablica uredno obavlja autoprevozničku djelatnost ... ???
Mislim da baš to ne ide toliko u krajnost, po selima vjerovatno ali druže ja da vidim takvu situaciju i da znam da je to sto posto tako uradio bih nešto po tom pitanju a da ne zadirem u svoju sigurnost. Mobitel, slika fazoni, krimolovci, stvarno se može kad se hoće, malo mediji itd. Probaš pa vidiš, uspjeva mnogo češče nego što mi mislimo, ovako apatično.
Ono drugo pola je bilo tako pijano da nije moglo doći do auta, tako da nisu ni mogli biti testirani
a u drugoj polovini pola ih nadrogirano uredno proslo alko test