Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prokletnik, dabogda mu svaka marka koju je zaradio braneci one monstrume za lijecenje od nepoznate, duge i teske bolesti trebala...on nije zadovoljan...dabogda tvoju djecu krecom poljevali i snahi ti dijete nerodjeno u njoj ubili...
Fahrija Ne Seri....
Fahrijan nadam se da se u sebi moliš Bogu da ti oprosti zbog ove izjave
gladan je para bože ti sačuvaj on je i krajišnika ili nekog zločinca branio
Jel iko ikad provjerio malo ovog Karkina? Kakav je to advokat koji na sudu kaze, citiram: MOJE JE DA LAZEM???
Svaki slučaj koji Karkin brani (i Omar) je prilika društvu da se obračuna sa zlom.
Zika kralj.
mogu mislit koji gnoj ziku smatra kraljem
Obracuna !? Jebem vam uciteljicu bosanskog
ne vjeruj nikada advokatu.
Koje moralno blato moras da budes ,da branis ove dokazane Monstrums ,izgleda trbas samo da si Fahrija Karkin E moj Fahrija blago tebi pa nemas savjesti ,i ovakvi ,a ima njih jos na slobodi ne samo sto su ubili ljude za sto su optuzeni,vec svakodnevno trgovinom Droge ubijaju nasu,njihovu djecu ,koliko porodica pati ....Pa gdje de ti dusa g.Karkin umjesto sto mozak satires da pronalazis Rupe u Zakonu bolje da ga trosis na savjest. Samo savjestan Advokat je dobar Advokat ostalo su samo gulikoze.
Diaspor...., takvih advokata NEEEEEEEEMAAAAA
Ja ne bih mogla braniti ovakve. Blago tebi pa možeš, mora da znaš kako da ućutkaš savjest. :/
Burek,pita,Karkinu Zikina kita! Čuj molim te njemu smeta što je sudija rekao"presuda prilika da se društvo obraćuna sa zlom".Šta treba reći žao mi je što sam vas osudio!Mrš u rupu i truhnite ubice!Nadam se da če sad početi da se odmotava klupko u smjeru avazovog tornja(ka)!
ode fahrija u peMziju ha ya, koji si ti vuk :D ma medjed :D