Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jesu se krimosi oteli u ovoj drzavi... prijete, pale, prijete, pa opet pale, a policija KS nista. ACAB
Vidi kriminala po Sarajevu samo se puca svaki dan, ubojstva, oruzana razbojnistva, pljacke a Barasin i SIPA dosli u USK-a kanton.Automafija gotovo vlada Sarajevom a na USK-a Kantonu 2009 god zabiljezeno samo 10 kradja auta, to se ukrade za jedan dan u Sarajevu, a gotovo da nema oruzanih pljacki i razbojnistva. Treba sve hapsit u cijeloj BiH, al prvo krenuti iz svog dvorista tj. Sarajeva. U Sarajevu ima vise kriminala nego u cijeloj BiH ukupno te jos vise, a nije nikad bilo ni jedne siroke policijske akcije.Sarajlije su ogorcene do neba i svi su nesigurni u svom gradu. SIPA I BARASIN CISTITE SVOJE DVORISTE, PRVO SVOJE PA ONDA SVA DRUGA U BIH. BOSNO MOJA POHARANA VOLIM TE NAJVISE.
Djavo dosao po svoje
Ja šta se ovaj Petrović nakro para sređujući otkupe stanova i radnji u ratu i iza rata. Zna ga pola Sarajeva, a svi su ostavili na kafu po nešta.
utoku za pas u trafiku po sibice i na pumpu po benzin pa za ilijas ima valjda i on nesto sto gori, sta si se rasplako ko piiiiizda
Poznati Harisov 10 % ministar ... Sad vraca ono sto su mu unaprijed uplatili za namjestanje tendera i poslova ... Ako izvuce zivu glavu, moze zahvaliti samo dragom Bogu ...
ovaj advokat je jedan od najvecih lopova u sarajevu...sta mislite zasto sve najbolje poslove dobija ans drive..malo im...sve sami lopovi
alfa romeo moj te pomeo
Ipak mislim da to radi uz pomoć vlade FBIH. Miprogradnja je adaptirala i Geodetski zavod za potrebe vlade FBIH. Ovaj obračun me podsjeća na slične mafijaške po Sarajevu.
EBIGA CARE I ELEKTRIČAR STRAHUJE DA GA NE OPALI STRUJNI UDAR.
@Ljuta krajina. Ja sam mislio na ukupni kriminal na podrucju USK-a koji broji preko 300.000 stanovnika, a ne na grad Bihac. Znaci na USK-u 2009 je ukupno bilo 10 kradja auta i jako malo oruzanih pljacki i razbojnistava i mislim da je USK-a sto se tice sigurnosti najsigurnije podrucje u BiH za zivot. Al to nije do policije ili zakona to je do nekih nepisanih pravila kod Krajisnika. U Krajini ima dosta ubistava koja dolaze iz nekih nebitnih rasprava i svadja koje predju u okrutan sukob, jer je poznato da su Krajisnici tvrdoglavi i tu mrtva glava lako padne, a to je vec stvar istorije i stalnih ratova koje su Krajisnici vodili za svoju jedinu BiH.ZNACI SIPA I BARASIN PRVO CISTITE SVOJE DVORISTE PA ONDA CIJELU BIH. PRVO SARAJEVO (na Ilidzi ima vise kriminalaca i politickih ratnih i poslijeratnih tajkuna nego u pola BiH, a to cijelo Sarajevo zna) PA BANJALUKA I ONDA OSTATAK. Volim najvise svoju BiH.
istina je ukucajte ime mirsad Prohic Miprogradnja na google i vidjecete njegove izjave za avaz
Ilije Engela NIJE otoka već Čengić Vila 2
Ovaj iz Miprogradnje namazan lik,cesto medijski vrsi pritisak kako bi dobio odredjene poslove. To njavise uradi uz pomoc AVAZA jer je člana Fahrine stranke.
pa moze li ista u ovom sarajevu proci bez Ans Drive-a???
ovdje ja vidim izbacivanje iz talova pa se koka raskokodakala o talovima koji i njega nisu potkacili...
Ovaj Z.P. je lopov samo takav tako da mi ga uopste nije zao. Pa to su sve njegovi jarani ...