Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u samicu!
15 godina je nabr'o vec , moze aplicirati za pomilovanje nakon dvije trecine kazne...najbolje je njemu da bjezi iz zatvora...ili da ganja da potplati predsjednika Federacije ...lakse je ovo drugo u svakom slucaju.
samo privatno ja i ti niko vise ja ne raspravljam preko neta i javno...stojis iza svoje price javi mi se samo da vidis koliko sam ja ozbiljan nista vise ne trazim nemas opciju da ti posaljem privatnu por. javi se zato ti meni da te pitam ...
Dabogda krepo u zatvoru
Bravo malecki,bravo..Sukobi se inace ugovaraju preko medijskih portala. Ja sam uzoran građanin,ne želim problema ;) Jadne li učitelje imate.. @errorcode Mislio sam na postovanje u tim mutnim krugovima gdje su ovakvi kriminalni umovi kao sto je ovaj Jozef tretirani kao veš mašina .. rex... i tako dalje.. Postovanje normalnih građana zasigurno ne moze uzivati.
Toliki je frajer taj Serak da se nije pojavio na sudjenju!ha ha ha Haj sto ce lezat dugooooo nego sto ce ko tako jeben lik prekucat lezanje i jos ce ga docekat oberucke tamo da ga nasaketaju svaki dan kao tako zajebanog lika a vani ima puno jarana koji jedva cekaju tvoj prvii vikend hahaha za par godina hhhh Napasti covjeka iza ledja to mogu samo jaki frajeri kao ti ba jado jadni sad truhni tamo buraz kao zajeban lik Dzaka vam je bio jedan po jedan tebe nek karaju tamo papak iz Ilijasa cuo sam da ti spremaju docek ali svaki dan haha papak
ma on me uopste ne interesuje samo onako kazem poznajem ga roknut ce ga neko kad izadje sa robije i eto :)
hoce buraz samo se ceka taj vikend za par godina haha
Ubijes covjeka 7 god izadjes za 4, dobar zakon i jest nam drzava raj za ubice ublehe kockaste glave kriminalce.... ?
Pocivaj u miru Dzaka..nas dobri Shok.. Bio si jako korektan momak..El-fatiha
amar zulic ga prebio, kakav šerak cccc
amar zulic hahah nem kad od belog haha
zulić ga prebio u zenici,zajeban u ilijašu
Rodzak izdrzi!!!!!!!
ibrahim beze :) uvijek se moglo kurcit preko tastature :) uzivaj begge moj ;)
bate mora izdrzati ipak ce lezati jos 12 ili 13 god haha jak je zajeban papak hah
I naravno svi su od ranije poznati policiji po vršenju raznih krivičnih djela.