Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banana drzava
Pa osudjeni (sada vec bivsi) premijer je na slobodi, ne znam sta se cudite ovome.
Borac koji je zbog 2m drva ležao nije imao pravo na ovo,narode vrijeme je da se obracunamo sa neonacistima posebno pravosudno policijskim, dosta je vise bilo ovih potomaka sluga lll rajha
Na slijedećim izborima SDA osvaja izbore ,a onda spektal;)
Red je da se pusti i Hadzibajric...Nije ni on kriv
Tako par dana i onda sve po starom sve će se zaboraviti utišati i opet na slobodu!
Da li mu je stavljena narukvica?!
Dali mu je stavljena narukvica?!
"Vezan duboko za kucni prag"
Ovo je doista smijesno, yugobanditi udruzeni sa uzp i geno bandom hapse Bosnjake za neke rasvjete i slicne gluposti a kradu milijarde i piju krv Bosnjacima decenijama. Pa ti u tzv tuzilastvu ne samo da su krimi banda nego su i monstrumi. Providni ste banditi, Skaka je gospodin plemickog roda. Marvo izdajnicka, shugobanditska.
Hajd ne seri sda bagro.
Brata sebi napravio dabogda
Bilo je spektakl hapšenja za javnost i onda za mjesec svi pušteni
To je naš borac protiv antifašizma!!!
Kako su to jaki lobiji da si ne znam sta uradio oslobodice te SDA kriminalci. I SDA kso cuva drzavu, samo se treba do kraja rijesiti SDA zla.
Sto ih hapsite ako ih kuci pustate
Pa Konaković vam je ne samo na slobodi, nego je u ulozi MVP-a saradnik okupatora i to vam ne smeta. A nije optužen samo zato što je na sceni Marfijefo tužilaštvo koje se brine isključivo za "nepodbne".
Sta jedan, lik ima dva diplomatska pasosa..u kakvoj kaljugi mi zivimo.
Trebalo je prvo tuzilastvo hapsiti pa onda ove kriminalce.Dok je ovako kriminalci mirno spavajte.Dzaba i skay aplikacija ide odmor.