Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Žepče je po tvom zemljopisu na 24% hahahhahahhahahah DonjiVakuf,Jablanica,Kiseljak,Kakanj,Jajce,Bugojno,Vareš,Travnik,N.Travnik,Kiseljak,Prozor,Usora,Vitez,Mostar,Počitelj,Stolac..........je li sve ovo 24 % xDxDxD dobit ćeš 3-ći ali qrč.inu u čelo i dva uskrsnja obojana na oči
Onih koje ti smatraš u s t a š a m a nema u Željeznom Polju. Doduše su njihovi očevi i djedovi uglavnom bili što u u s t a š a m a što u h a n dž a r d i v i z i j i.
Nažalost je ovo normalna stvar na 24 posto azijatskog dijela PiH. Žao mi ljudi što ginu bezveze.
us..tas.sha!!??