Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobre macke kiseljacke bile su nam k\'o igracke e, moj druze kiseljacki sve je bilo skroz jebacki E, moj druze kiseljacki propjevaces ti njemacki vidi Franje pravi sranje nekad vece, nekad manje
tko dolazi radi provoda ne smeta. ako se netko dolazi kurciti i prosipati ideje ili bosnjacku politiku po posusju kao i kiseljaku onda smeta.
glupaco dosta sarajlija izlazi u kiseljak jer je provod dobar ali nacionalistima ocigledno smetamo
\" i da je iz jednog kafića izašao na ulicu i stopirao...\"... pise da je nadjen ispred Terminusa, a ne i da je tamo stopirao... I jel u inicijalima L.A. negdje pise da je momak hrvat,bosnjak il srbin? Sta vam je admin kriv ovdje? Pacenici.
sto ste toliko ljubomorni na Pipu i AKADEMIKA sad vam smeta i admin treba odmah brisati vase LJUBOMORNE komentare admin je u pravu!
joj ako je iz Sarajeva odmah je musliman, je li? I nemam pojma odakle ova vijest, bio sam sinoc dugo u Kiseljaku na izlasku i nista nije bilo.. a uostalom to je sigurno bila nekakva glupa tucnjava izmedju krkana koji se napiju i pocnu praviti probleme.. Zivim u Kiseljaku vec 23 godine i od kad znam za sebe, NEMOGUCE je stopirati ispred TERMINUSA za SARAJEVO.. Malo ste se zeznuli
HRVATSKA
a fakat sto se svadjate toliko,a hocete da zivimo skupa hahahahaha
vnedjelja ne seri vidio sam te u Kiseljaku prošle subote! :))
JELI KEBO IŠAO PO NJEGA
@kitu...... Primjetim i ja cenzurui komentara i to onih sasvim ispravnih. Treba se udruzit i tuziti sve medije radi cenzure i zabrane iznosenja misljenja, a tu spadaju forumi.
Ako je iz sarajeva ne znaci da je bosnjak!
Zar se Sarajlije krecu van Sarajeva??
tehran x-com, svima vam pas yebo mater pokvarenu. hocu samo da dokazem da mogu proci najogavniji komentari dok mi u isto vrijeme deebbiilii blokiraju najnormalniji komentar. luda drzava lud narod,.... zasto bi x-com bio izuzetak. cak prednjace u gllupoosti ako smijem primjetitii.
ma ovo je neka budala,kako je uopste dosao do kiseljaka, s kim je dosao i sta je radio u 3h ujutru sam stopirati,nije se valjda sam samcat zaputio u kiseljak da se provede malo hahaha nidje veze,hehehe:)