Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ljudi nemojte pricati gluposti,ne znate pricu cijelu
Prerano je osuđivati i postupak momka. Jer, kako se šuška ovdje u naselju, postoje sumnje da je poštar zlostavljao seksualno tog momka (kad je ovaj imao još 13 godina). Pa bijes 18 godišnjaka se i može u neku ruku razumjeti.
da dopunim odgovor.. opet i da je to istina sve, treba biti hladan i bez srca, duše biti i uzeti kramp i masakr od čovjeka napraviti. Ne opravdavam ništa opet.
Droga unisti ovu omladinu
E svašta! 1995 godište, a već ljude ubija.. gdje ovaj svijet vodi?! Ali ako se dokaže da je ubio, slažem se sa ovim dole komentarima - DOŽIVOTNA!
e moj djecace pa sto to, sto unisti sebi zivot svoju lijepu mladost??? posto si tolika budaletina tebi kao sto "selmirsam" napisa dozivotna ali da cistis wc bolje nisi zasluzio ako si to uradio....
Osudit ga na dozivotnu. 18 godina a ubija ljude.
Svaka cast policiji ZE-DO Kantona! Nemaju ni jedno nerijeseno ubistvo.