Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da me je taslacilo danas bi se zvao kemo, ibro, reuf itd
Bgm ne da se Tz...Nije Rajvosa puno gori..sad se ocekuje od Sa da odg..idemo dalje...
u osnovnoj skoli , smo imali mangupa ali ne iz razreda vec mangupa oko skole koji su nam otimali ,sta su stigli ...najcesce pare za uzinu . nikad ama bas nikada nije dosla policija i nekome od njiih svezala samar,pretukla te slicno...? olos u startu treba nauciti redu da u dzungli uijek postoji neko jaci,a mi tada smo bili na dnu ljestvice...mislim nismo nosili oruzje kao oni.. mi smo bili fina djeca-cesto opljackana..zbog svoje finoce i naivnosti.
Zaboravio si dodat \"handrit\" (500 godina taslac...enja nije loma)
Ba.lijska posla.. od malena ih uce klat druge
ciganija
Upravo tako pokatoličeni srbine,odsada će vam biti čakijom u vrat.Sa vama ujkanima nacističkim drugačije nemože
Naravno.500 DUGIH godina smo vam prcali žene,otimali vam sve,a ovo u tuzli je samo trening za IDUĆIH 500 godina
Bosnjacka kultura
Potukli se zlostavljani i zlostavljač,to je sigurno,može i maloljetniku doqrčiti zlostavljanje,toga ima po školama dosta,pa vidjeli smo snimke iz škola.Da i mene neko stalno šikanira ja bi isto postupio,nevidim drugo rješenje.
13 godina,a vec se bodu :O
^ Samo ga ignorirajte.
Roditelje 13-ka u zatvor na 5 godina stroge robije i platiti ostetu djecaku u iznosu najmanjem od 100.000,00 Eura, njega u zatvoreni tip popravnog doma do punoljetnosti, a poslije pod zivotnom uslovnom kaznom, pa ce te vidjeti kako ce se promjeniti i djeca i roditelji koji su ponosni na svoje male mangupcice
Normalna stvar u po.tu.ri.ckim sredinama, naučili za 500 godina samo otimati ili tražiti sadaku, trećeg nema...