Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se uopste daje medijski prostor likovima sa crne liste
Umjesto da ih pritisnemo sad, nas insan Niksic se vec sinoc pomirio da ce se ova odluka tesko provest
POZIVAMO REISA DA IZDA SVEOPĆU FETVU O ZABRANI KLAĐENJA U BIH. NEKA TO BUDE KOMPLET HUTBA POSVEĆENA I POZIV NA SVEOPĆI PREKID ISTOG IZ VJERSKIH I PATRIOTSKIH RAZLOGA! To je najveći i najjači mogući odgovor i prekid finansiranja retrogradne politike HDZa iz džepova građana!!!
Nemir u redovima nacionalistickog smeca i kriminalaca.
Cavara u samom startu naglasava vec poziva na nemire.
TROJKA DA JE ISPRAVNA,TROJKA DA JE NARODNA(!) PODNELI BI OSTAVKE I SAMI SEBI PRESUDILI
Pa ti vec najavljujes NEMIRE JER ,HVALA DRAGOM BOGU ,STO POSTOJI SUD PRAVDE, A GLEDAT CES IZA RESETAKA.
Vi prihvatate odluke koje vama idgovaraju, svi, ama baš svi. Uši jedne
Druže kakav nemir? Pucanje? Rat? Pa da jedan metak opali, svih tih 5% hrvata što ima putovnicu bi kidnulo u HR.
…rvati topite se u BiH kao led, i do 2040 nema vas u BiH.
Presuda Ljubić da se implementira a ostale stop ?? Jel to ?
Zamislimo scenarij sa normalnom državom u kojoj su narodi pismeni i željni normalnog života bez predrasuda. Zamislimo samo kakvu ulogu u tom društvu bi ovaj lik imao, portirski posao bi mu bio vrhunac uspjeha. Ali pošto je sve naopako, ovaj ima važnu ulogu, i normalan svijet bježi iz zemlje.
Za hrvatsku dijasporu i petu kolonu, vjerovatno izaziva nemir jer će morati poštovati volju većine
Prijeti maleni, dogorjet ce i tvoje
Nema nama napredka dok smo u zajednici sa ustasama i cetnicima koji hoce da nas uniste!
Cavara kad nije Inckov nametnuti izborni zakon po vasoj mjeri krseci Ustav izazvao nemire zasto bi sud iz Strazbura to prouzrokovao. Nigdje u svjetu nema konstutivnosti niti to svjet poznaje a pogotovo legitimno predstavljanje i atnicko. To samo kod vas u glavama postoji. Sve se mora iz temelja da mjenja nije ni Dejton sveto slovo i on ce da se promjeni jer je tako napisano i receno. Bit ce po presudi ne moze ti ni Niksic ni Dino pomoci ima da lete sa vlasti ako bi to uradili.
A ko ce se to uznemiriti? I da li to znači da moramo nastavljati ovu drzavu gurati u šizofreniju tipa jedan vuće a drugi koći samo da se ultradesnićari i etnonacionalisti ne bi uznemirili? Neka svako normalan šuti da rasisti ne bi izazvali nemir?
Eto šansa Trojku da se izvući iz blata i da napravi čestit izborni zakon
Eto pokreni nerede, pa se prvo obracunaj sa Nato i Eufor.