Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel bit revizora u tom voznom vlaku?
Vijest vjerovatno ima za cilj objasniti pojam granične vrijednost (limes) iz matematike. Da naše željeznice teže 0 (nula) a njihove ~ (beskonačno).
To je brzi voz a ne ko ovi nasi.
Ide zena za Francusku. Voz krece, buka kotaca. Muz joj vice: -Pisi mi!! -Kaj si rekel!! -Pisi mi!! -Kaj si rekel!! -Ma .jebi se! -Budem budem!!
Sjeda zagrebčanka u vlak Zagreb- Čapljina i pita Muju:Koliko id ovaj vlak do Čapljine a Mujo odgovori 12sati. Al čemo da se navozamo reče ona a Mujo ne" al čemo da se navlaćimo."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima li kakvih novosti na dionici Brcko-Banovici
I od Banje Luke do Sarajeva onaj brzi voz što ide iz Zagreba stigne za nekih 5-6 sati. :D
a mi iz Bosne inače često korisitimo ovu liniju...potpuno beznačajna vijest za nas ne znam zasto pišete ovo...
Čim svane odo đirati