Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gluposti,,,
Koja komunisticka zaostalost i nazadnost? Sarajevo treba cistku od takozvanih komunista iz bivse Jugoslavije koji ga evo vise od 20 godina nakon sloma komunizma drze kao taoce. Nemojte me pogresno shvatiti, radi se o deklerativnim komunistima koji su u praksi jugoslovenski neokonzervativci ali preko komunistickih sentimenta vladaju narodom. Ima li vecih neokonzervativaca u BiH od SDP crvenih kmera?
Uvijek smo ih tukli kao bebe zvecku ;-)
Hehehehe,sarajevski cigani jedva docekali-ne tove ih europa uzalud,cigani,sibicari,itd . ;)
Hljeba i igara
joj zenickih sabana hahahhaa
Nek' ti eto nisi šaban, Živkice !!!
Od Vardara pa do Triglava Od Vardara pa do Triglava od Đerdapa pa do Jadrana Kao niska sjajnog Đerdana Svijetlim suncem obasjana ponosito sred Balkana Jugoslavijo, Jugoslavijo. Širom sveta put me vodio, za sudbom sam svojom hodio, u srcu sam tebe nosio. Uvek si mi draga bila domovino moja mila. Jugoslavijo, Jugoslavijo. Volim tvoje reke i gore, tvoje šume, polja i more, volim tvoje Ijude ponosne, i ratara i pastira uz frulicu kad zasvira, Jugoslavijo, Jugoslavijo. Krv se mnoga za te prolila, borba te je naša rodila, radnička te ruka stvorila. Živi sretna u slobodi, ljubav naša nek te vodi, Jugoslavijo, Jugoslavijo. http://lyricstranslate.com http://lyricstranslate.com