Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A oduzimanje nelegalno stečene imovine, a otvaranje milionskih afera? To nikad neće biti tema?
Premijer je zaboravio da doda, da smo na putu da prestignemo i Kinu dok traje njegov mandat, ali građani nisu zaboravili njegovo obećanje da će otvoriti farmu koka nosilja još kada je bio premijer KS.
Hajde što laže njegov šef, ovaj se okatilio pa maže sve u šesnaest. Očisti od državnih terorista makar tri Kantona, pa ejvala! Ovako si samo smiješan. A inače čekamo da aktiviraš familiju u potrazi za onima koji su mimo plačkakih klanova!
Jest nas Alija i usrečio "prijateljima" ...
Stop represiji nad navijacima. Odem u Banja Luku da gledam moje Saraj'vo(sampione) mene drot iz cista mira nasamara, et zato sto sam "balija"
@jogy28 bude katolika i pravoslavaca medju nama ali opet, ne samo srpska policija nego i ustaška i ova "naša"
Rekoh ja da će nas SDhA snaaaaaaaažno povuuuuuući naprijed.
Vi ih napravili i doveli a sad se predstavljate kao spasioci isto kao sto ste pokrali ovih 20g Federaciju a kanton Sarajevo da nepricam svukli na prosjacki stap i sad kao Sda vadi iz govana sa arapskim investicijama koji samo prave zgrade i svoja odmaralista i opet se ovi ugradili a opet nigdje se ni jedna fabrika ne pravi niti se poljoprivreda gura
@kraftwerk - princip " Sedam sestara"?
PRICAJ O KORUPCIJI,IDIOTE. DOKLE CES LAGATI I NAROD I SEBE.POGUSISTE NAS KORUPCIJOM,TI PRICAS O LJUDSKIM PRAVIMA I BDP-u.OVDJE I PSLJEDNJA BUDALA VIDI DA SVE ODE U PM,TI JOS UVIJEK BEZOBRAZNO LAZES.
matere mi...Blagi Teleci Pogled.......
Mi u BiH nismo znali ni za vehabije ni za islamske teroriste dok se nisu pojavili prvo Islamska Deklaracija a onda i SDA ! I ko sad da se bori protiv njih ? SDA ! A čime ?? ISlamskom deklaracijom, jer je vehabije nisu pravilno shavtile a ako treba izazvaćete i unutar muslimanski sukob ??
Od lažova bakira samo je veći lažov ovaj njegov rođak ! Naseru naseru i onda dođe onaj NOVALIĆ i kaže nema nikakvih para za razvoj ! Dakle njih dvojica mogu samo razvijati prazne nebodere kojima se ne zna vlasnik. A u njima prodavat ZAru i KAru !
Mene je strah ovih, naoko nevinih, čitajući komentare, izgleda sve sami fanatik i ludak....
Ti pakuj kofere Fahro je zino na tvoje mjesto.
Tako je! Sve Balije treba protjerati!
Smrad zeleni.
Drzava koja nema avio kompaniju.drzava uz kosovo,jedini protektorat i kolonija.drzava koju pola stanovnistva ne podnosi i ne priznaje.drzava koja na svojoj teritoriji ima strane baze i strane vojnike.drzava u kojoj vrhovnu vlast ima stranac visoki predstavnik.drzava puna radikalnih islamista i zagovornika serijata.drzava koja tolerise mudzahedine,koji u nekim regijama fed.imaju eksteritorijalnost u odnosu na vladu fed.mislim da plavo i zuto,izmesljene boje bih,daju boju sranja.takva je i bosna.
http://youtu.be/8de2W3rtZsA Hajmo ko ga razumije :-()