Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz ugla velikih srba: u dobrovoljackoj masakrirano 200 srba. iz ugla velikih bosnjaka: u dobrovoljackoj zaustavljen nadmocni srbocetnicki agresor i odbranjeno sarajevo. istina: u dobrovoljackoj ubijeno 6 vojnih lica i jedan civil u dogovorenom povlacenju jna.
:)
@serbdrinasloboda https://youtu.be/l4Z6cEXxmwM?t=1m42s snimke haosa navedenih desavanja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
haha ti si neki balonja cuj hodao u duksu pa nebi zivu glavu izvukao kao ni oni bajkeri iz srbije na bascarsiji .. Kakvih 14 miliona u bih vas ima oko milion sada i pregazili bi vas ne racunaj srbiju jer onda racunaj i hrvatsku , albaniju , kosovo , sandzak , Tursku kad niste 92 sa komplet JNA mogli da nas pokorite zasto mislis sada . Pa niste ni Kosovo mogli sacuvati hahaha bali balavi
Deniz Zvizdic pripadnik slavne "Minhenske" brigade i pobjegulja nam drzi predavanje. Hvala, nema potrebe.
Pristace oni na sve samo da ostanu na funkcijama i drzavnoj sisi.. Staje malo bankrotirali, malo se prepali naroda kome treba poloziti racune.. Davice njih njihov narod golim rukama
Kakvom pomirenje šegrte velekvislinga Izetbegovića? BiH se mora osloboditi od nacističko-fašističkih projekata i projektanata. Među njima je centralni Izetbegovićev klerofašistički projekt, koji ti hraniš i braniš.
gdje su pare ljudino ta me istina zanima najviše
Bas bi volio gledati taj film o pomirenju.Nista od tog, za sledeci rat svi su spremni osim bosnja, kao i uvijek, popusimo foru i idemo dalje i tako ko zna do kad.
Kakvo crno pomirenje kad svako drugi dan povlache referendum i traze otcjepljenje. Da ne pricamo o negiranju bosanskog jezika, drzavnog identiteta i prisvajanje historije od strane i komsija i susjeda.
@markors Vidi se da ne poznajes bosanski, jer se na bosanskom "cemo" pise sastavljeno, seljachino posrbljena.. Zao mi tebe i takvih kao ti, zivite u Bosni a sebe nazivate Srbima, to ne moze bit jadnije... Al' neka, to vase guslanje jos samo ima efekta na tefericima i koridama, to je otprilike i domet kojeg vi kao posrbice mozete dostici. Ko proda svoj narod prodao je i svoju historiju, BOSNJANINE pravoslavne vjere.
@markors Sve to sto si napisao je samo rezultat napacenih Bosnjana pravoslavne vjere da opravdaju svoj prelazak na "srpstvo", pa ste u jeku nacionalisticke oluje potkraj 19. stoljeca bukvalno IZMISLJALI historiju, pocevsi od nacertanija pa nadalje. U svim tim knjigama se moze procitati samo bajkoviti materijal sa primjesama mitologije drevnih Slavena protkan ideoloski zatucanim tekstom. Mozes pisati do prekosutra, sve sto napises su samo bljuvotine SANU-a, prema tome dzaba trosis tastaturu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj vrijeme je za istinu!?....pa sta to znaci?....da smo svi lagali od Dejtona na ovamo....pa i ako jeste tako, sta bilo kogs sprjecava da laze i narednih 20-godina.....a sve za dobrobit vlastitog naroda
Kad priznaju Genocid i ukinu rs tada mozemo pricati do tada pomirenja NEMA !!!
@markors Da ste se mogli odcjepiti vi bi to uradili '92 , Bajke su na drugom portalu ;-)
@markors Hahah jah uzmes kartu i vidis da zivis u BiH , imas pasos BiH glavni grad ti Sarajevo , na tablicama auta BiH , licna BIH vozacka BiH a ti mozes mastati da imas drzavu :-D . Ti zivis u privatnom entitetu Milorada Dodika i jos malo neces imati sta da jedes , Banaka vise "srpskih" nemate a dugujete nama 300 Miliona PDV-a , ekonomski niste jaki ni stabilni prema tome pitanje dana kada ce ta nakaradna tvorevina da prestane da postoji , uzivaj jos dook mozes :-D buhahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto im dokazi iz haga, boli me racku jel mu se svidja il ne svidja, ja prihvacam da je u arbih bilo zlocina i da se ne negira ni amir kubura nit mundjosi po vozucoj, al jarane oni hoce da pored dokaza u hagu mi s njima trgujemo ko je sta uradio. Ma mars u p.m.
A šta je istina: Da ste nas zavadili da bi nam uništili preduzeća i da sada vladate robovima po onoj rimskoj poslovici: Divide et impera ?? Šta ja ima od vas osim ratnih ožiljaka, rodbine rasterane po dalekom svijetu, apoteka i džamija na svakom čošku da ko fol izliječim tijelo i dušu ??? Marš bando lopovska !
Ma sve su kriva ona dva papka,oni su nas zavadili.
...ružom ga, zvizdane.
Predlažem da svim političarima zabijemo po jedan "istinomjer" (od 20 cm) u pakaš za tu svrhu!!! :))
slazem se s ovim ..o jos da se vi skinete s nasih ociju