Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo Turska, malo Rusija, malo Vatikan... ajde da bar znamo to da iskoristimo na najbolji moguci nacin. Al' more jock.
@drinskyS Nisu kompanije iz Turske pobijegle, oni gledaju svoju korist. Kao i Rusi, kao i Ameri, kao i svi drugi. Inace se slazem sa tim da su nasi losi u pregovorima. Za zivo cudo, i nas dvoje se u necemu slazemo. :)
@drinskyS Bijeg u Srbiju? Ili na Balkan opcenito? Pa ni mi sami ovdje ne zelimo da zivimo (ako se da vjerovati podatcima o odlasku stanovnistva). S toga, komentar ti ne pije vode. Investicije su jedno, bijeg je drugo. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA je nedavno slavila pobjedu osmanlija nad bosanskom vojskom http://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-stranka-na-mjestu-sukoba-osmanske-i-bosanske-vojske-sda-slavi-pobjedu-osmanske-vojske/160317148
Idi medju gladne, prevarene , ponizene jado jadni.
Dobar je Ataturk, modernizirao je Turke. Da nije bilo njega Turci bi sad zivjeli kao u Iranu ili Iraku.
@KesedzijaMusa Da su takvi svi vladari u muslimanskom svijetu danas bi svijet drugacije gledao na islam.
Svaki cigo svog konja hvali..
TRAZI IM JEDAN BLANKO CHEK U NASE IME JER SU BOŠNJACI ODBRANILI ISTAMBUL NA DARDANELIMA PRIJE 100 GODINA A ONI NAMA SLALi ZEJTIN I PAVLAKU U RATU.
slali su oni vama novac i zlato ..postoje i vidio klipove na YT..ali kako je to prikupljala uglavnom zena od Alije..onda zna se gdje to i zavrsilo..danas se vraca u BIH taj novac kroz ''Turske'' donacije,iza kojih stoji Bake..a poznato je da se Erdogan bezobrazno obogatio za to vrijeme ...
Fadil Novalic Ataturk drugi hahahahahahahaha
Otišo bošnjo da obiđe mauzolej turskog Predsjednika a nije posjetio Mauzolej svog Predsjednika Tita, najvećeg državnika 20 stoljeća.
Smrt komunizmu i zločincu Titu.
@Pachenik Nik potpuno odgovara tvom karakteru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve su nam komšije, bivši okupatori su nam sad najbolji prijatelji
Oni za vas nisu bili okupatori, nego ste vi zajedno sa njima okupirali i tlačili svoje komšije.
Oni za vas nisu bili okupatori, nego ste vi zajedno sa njima okupirali i tlačili svoje komšije.
A ja budale.. ovaj i ne konta da erdogancic mrzi sve sto ima veze sa ataturkom.. ataturk je pravio sekularnu drzavu.. a ovaj sultancic hoce da se vrati na osmanski rezim
kme
Jel platio ulaz u muzej ili je i to dobio dzabe?