Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo bi lahko bit, da ako je nekim slućajem nešto ostalo, od imovine BiH, a da nisu njegovi predhodnici iz SDA utalili, bar neko odmaralište, pa da ubije jednim metkom dva zeca, to jest, da i robu pojeftino proda , a i dnevnice pokupi
Veoma velike pomoči i podrške od ovih naših dobrih susjeda, deklarativno, što ne znači ama baš ništa, te za EU put, te NATO te svašta, kao da su oni, tamo neka stavka, a ovamo konkretno i neosporno, je onaj atomski otpad uz samu granicu, pa pelješački most, pa Šibenička luka i druga brojna imovina, pa glas kod EU protiv izvoza mlijeka, a za podršku HDZ-u u njegovim separatističkim idejama i crtanju granica, de se ne govori.
Da ? Ali šta sa rafinerijom u B.Brodu?
Hoće kao i uvijek, kad nam komšije zavuku hehehehe..
Mole se gosti da ne diraju pjevacicu masnim rukama!
refko i combe bacaju bombe btw da vam napomenem faktu od 55% bez posla u bh ;D ciao
@@CIA Ti nisi besposlen?
@Nešto_ovdje_smrdi ja radim,a ti?
Koji gard ima ova žena. Stvarno za diviti se!