Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdiću tvoja inteligencija i postupci najviše idu na ruku sivoj eminenciji SDA. Bakir je budala koju su izmanipulisali kelneri i opančari. Bakir je kao neki onlak koji piša po svom narodu kiselinu.
Najvise je Sorosovaca
Bolje bi bilo da nemaju pravu sliku, jer kad vide pravu sliku razocarace se.
evropska javnost je izuzetno zainteresovana za stanje u bih, tako da je krajnje vrijeme da postoji referentan izvor informacija 🙂
Hmmm pa slika je otprilike ovakva: U SaHrajevu vise Arapa nego Srba i Hrvata zajedno. Zene hodaju zamotane ko sarme, vehabije nasrcu na omladinu po ulici koja se "nepropisno" obukla. Pijace vode ima 3 sata dnevno, smrdi sve do nema. Itd, itd...
bas me interesuje jeli im Zvizdic objasnio sustinu najvece filozofije u BiH - sadrzane u islamskoj deklaraciji
Strani norniari pitali Zvizdića, da li je BiH prva privatna država na svijetu . Kako ba privatna začudi se on ? Pa Izetbegović uvije predsjednik, vi kao prvi rođak PREMIJER, SUPRUGA SEBIJA DIREKTOR KCUSa, zet direktor SFF, rodbina BhTelecoma itd. Ne Kaže zvizdića to je PRIVATNO-JAVNA INICIJATIVA ! :))))
Denis Zvizdic ako ga ikad smjene sa funkcije predsjedavajuceg VM, Molim peticiju da on bude clan Predsjednistva! Lik mi je jednostavno, kao da nije od ostalih stranackih ološi i cudim se kako je uopste lik iz SDA
bolje da je nemaju
Sigurno je da je ima. ne treba se sa tombom pizićem ni sasatjat da bi stekla pravu sliku o BiH. Dovoljno je da čita komentare naKlixu. Predlažem da s eubuduće odabrani komentari PREVEDU NA ENGLESKI, MOŽE I NA NJEMAČKI, da bi evrospka javnost stekla uvida o kradu Penisa i njegovog rođaka Bakira, i njegove Sebije i njenog rođaka Šaje i njegovog CRNCA - nazovi Devetku radi ubistva. ISLAMSKA MAFIJO MARŠ IZ BIH !
E Zvizdicu prava slika o Bosni je sljedeca:nema napretka ni 1%,bolje receno Bosna vec godinama ne stagnira nego nazaduje po svim parametrima aiaspektima,a takodje i prema ocjeni mjerodavnih stranih i domacih institucija zaduzenih za monitoring nevjerovatnog napretka o kojem vi gospodine Zvizdicu pricate odnosno konstantno lazete.