Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sit gladnom prica o egzistenciji
Pocni od sebe uhljupe jedan .Citav si zivot na nekim ublehaskim funkcijama i sad iz Washingtona pricas o egzistenciji naroda kojeg ne razumijes jer ti je pedeseto koljeno zaposleno na drzavne jasle i ni dana iskustva nemate svi zajedno u realnom sektoru !
Tek sad?
Taman. Hvala ti veliki vođo. Denis Čaušesku. Lik je kreten.
TI si se očito čitavo vrijeme okretao kreditima i spašavanju njima vojnika DOdika ! Nekadašnji birači SDA trebaju da se okrenu sebi ko što su bivši članovi SDA na lokalnim izborima !
Dokad ćemo više stvarati taj "ambijent za privlačenje stranih investicija" i ponavljati tu floskulu, majku mu njegovu i ambijentu. Fuj, gadovi, uništili ste vi davno svaki ambijent. Đe su pare od privatizacije???
Vi ste svoje rekli,pravite povoljan ambijent za profitere,tajkune i kriminalce,ostali narod hoće te da pretvorite u robove-neće moći,za dvije godine SDA će biti pometena,svi koji su se ogriješili o zakon će biti u zatvoru.
Biće iz MMF-a prezadovoljni urađenim. Prodane dionice FDS-a i Bosnalijeka.
Kakvoj egistenciji da se okrenemo kad je vama jedna opstina vaznija od drugih. Vama je bitno da se ukopate na jednom mjestu a ostale ko yebe. Bando lopovska treba vas redom sve streljat.
ja bih ipak rekao da su Izbori bili prije par dana i da je velika vecina rekla sta zeli i kako zeli (pa i oni sto nisu glasali su to podrzali) tako da ne serite u komentarima jer realno vecina kaze da je ovo ok i ovako treba nastaviti ...
vidi što brišu komentare....sda lopine nazvale iz centrale
pa okreni se jel te neko drzi. jel vam to neko brani da nam bude bolje...daj ne seri
u prevodu: građani okrenite guzice i dobro se naguzte
SDA, od samoga nastupa i osvajanja vlasti nije propuštala da za sve svoje redom počevši od prvog pa naniže riješi i rješava u punoj mjeri rješava sva svoja egzistencinalna i životna pitanja u mjeri da se, ako bi se imovinski kartoni precizno popunili, moglo bi se pohvaliti, po brojnim dobro stoječim BH građanima.
to nije bitno !
@mirrorce i onako idem u njemačku
@@mko again returned sretno !!!! :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)