Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kateta BiH trokuta naslonjena je na Srbiju i normalno je da sa ovim susjedom treba izgrađivati više nego dobre odnose. Unija Balkanskih država u okviru EU gotovo je posve izvjesna stvar, jer to su države koje govore jezicima koji se međusobno razlikuju u manje od 14%, drugim riječima, koje govore malte ne istim jezikom. U početku Unija, poslije Federacija ili nova reinkarnacija Jugoslavije.
Ko ti napisa govor, jesi li sam?
Nije on to mogao sam. Nema šanse.
Jedini pravi put jeste u saradnji Srbije i Bosne i Hercegovine ali ne dozvoliti da dobri odnosi dovedu do zaborava sta je tacno bilo!
ovi če nam u Srebrenici izgraditi novu Jugoslaviju, kako se vole i slaže, pa i prva je bila izgradžena u Bosni
takav jedan projekat vec postoji u BiH (nije bas uspjesan)
u bih postoji više projekta, koji nisu baš uspješni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)