Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko god volili ili nevolili dijasporu bez para kojih oni potrose u BiH i mi svi indirektno a neki bome i direktno profitiramo.
Jedini nacin da se BIH pomjeri naprijed je da dijaspora prestane slat novac u Bosnu ... Vidjeli bi vi preko noci i ustanke i pobune i trazenje novog Ustava. A sad kako je, niko ne radi, samo se ispijaju kafe a rodbina iz inostranstva finansira to ljencarenje.
Žalim objavu rezultata isključivo jer ću sljedećih 20 dana slušati pseudoanalize polupismenih vreća mesa nižih kognitivnih funkcija koji fakat misle da razumiju problematiku ove regije i koji i dalje smatraju da je etnički problem najveći problem ove države. Pišaj po sirotinji, ova rulja i nije za boljeg.
Valjda se nisu mogli popisati oni koji nisu drzavljani BiH. Ostali svakako se trebaju popisati, ma gdje zivjeli.
Ma mene samo zanima sta su oni DoDicku dali da on ovo prihvati. Neke trgovine je moralo biti.
Kad objave popis zelimo procentualno zaposljenje svih ne srba u lokalnim institucijama.
@skywalker4 Ne priznaju oni nista pa opet podviju rep svaki put kad ih ameri i evropa namece. Sad kad su pred bankrotom i nagucice se ako bude trebalo
Samo naprijed. Provocirajte ih sada da izlude. I onako su iskompleksirani i zabrinuti.
Kad bi svijet zabijao u dupe sve sto vi ne priznajete ne bi sve stalo ni da nas je duplo vise. Koga je briga za vase ne priznavanje genocida, Kosova, popisa i boga oca. Dobicete preporuceno pismo da potpisete i posaljete nazad. Hajde ne potpisi sko smijes. Mozete slobodbo na sljedecem lokalnom mitingu pricat price kako vi ko nesto ne priznajete i kako vam se ne smije nametati nista. Sto duze zivite u tim snovima da ste vi neki faktor, bolje za nas.
Hocete isto objaviti koliko ste pecenja pojeli I vina I rakije popili za ove 3 godine dok se ste dogovorili da objavite rezultate,
Popis a ne otpis ! Ne nije riječ o dugovima to niko ne hebe nego o STANOVNIŠTVU BIH !
zar nije pravo vrijeme da dodik najavi jos jedan referendum? hahah dbl
I sam/a znas da to sto pises je notorna laz i glupost te da jedan covjek u 22.stoljecu napise nesto ovako a misleci da ga nece drugi provaliti da je psihicki bolestan, je zalosno.
srbi na aparatima, a srpkinje na bosnjackoj kiti :))))
@Remastered, Jesi li svjestan kakav si komentar napisao? Tvoj komentar ispoljava mrznju prema etnickoj grupi i mrznju prema zenama i to u javnom forumu. Probaj zamjeniti subjekat so objektom u onome sto si napisao pa se zapitaj da li te ista razdvaja od ohin koji bi napisali nesto tako. Zamsli da ti je brat ozenjen srpkinjom. Bi li isto napisao? Moza smiley-jem pokusavas da kazes ha ha ha, sega mi, zezam se... Vjeruj mi, nema nista smijesno u ispoljavanju netrpeljivosti. :(
Kakve veze ima koliko je bosnjaka, dali 40% ili 60%. Bosna je po ustavu drzava tri ravnopravna naroda, hrvata da ima i samo 5% bice konstitutivni, imati clana u predsjednistvu i trecinu ministara
Pa bas sto Bosnjaka bude vise teze ce biti napraviti unitarnu drzavu kakvu bi oni. Bili bi u stanju da preglasaju oba druga naroda. A ko bi citajuci ove komentare povjerovao da bi sutra u nekoj nazovi zajednickoj unitarnoj drzavi ijedan Bosnjak glasao za nesto sto odg. drugima? Napravili bi Bosnu kakva samo njima odgovara za godinu dana. Bas zato sto ih je vise, drzava ce i biti podijeljenija.
Trebalo bi se malo ovo proslavit hajmo na drzavni racun sve :P
Logik kao kao da se popisuju Srbi iz Hrvatskei dan danas tamo. Tako da ce biti dva stanja, jedno na papiru u kojem ce Bosnjaka biti prividno vise zbog dijaspore koja je tu 15 dana u godini, a drugo u stvarnosti gdje je RS sistemski razbošnjačena i gdje osim tu i tamo nekih strijih povrataka nema aktivnog naseljavanja od strane mladih Bosnjaka- svi odu iskljucivo u Sarajevo, Tuzlu ili Zenicu na studije i iz toplih garsonjera porucuju kako je BiH bosnjacka sva jer im se ne zivi u Vlasenici.
Tako je Zvizdicu ziv i zdrav nam bio 💪💪💪
Sto si kosook Zvizdicu?Ko da te je kinez pravio,tacnije Mongol