Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Zvizdic pametan covjek :-) U ratu se ispalio u Italiju, sacuvao zivce a posliej rata se vratio i vedri i oblaci. E sad da l ibi to bilo moguce da nije familija sa Camparama to je vec drugo pitanje ali ipak se od nejga moze dosta nauciti. Ako se sta zakuha najpametnije je pobjeci, sacekati da rat prodje i onda doci serbez svjetla obraza i ugraditi se na ogromnu platu :-)
On se kao sekira za poslovno okruzenje a cijela mu familija do desetog koljena na drzavnom budzetu
Razvoj biznisa u BiH otežavaju ovakvi korumpirani i.d.i.o.t.i. poput Zvizdića koji bez obzira kolike su neznalice moraju biti u vlasti svima nama zagorčavati život. Biznis u BiH će oživiti samo kada Zvizdića i sličnih njemu ne bude u vlasti ni na kojem nivou. Ako Zvizdić misli da zna sve o biznisu dajte mu neka otvori privatnu firmu, pa ćemo vidjeti gdje će otići.
A na koji naćin to pojednostaviti??? Do sada je bilo pojednostavljeno pa je u BIH bilo na hiljade fiktivnih firmi kroz koje se samo prao novac.Ne može se dobiti zk.izvodak za pet minuta ako prije tvog zahtjeva za istim ima još pet hiljada zahtjeva, ili ako neka nekretnina uopšte nije tvoje vlasništvo. Ne može se dobiti uvjerenje o državljanstvu ako nisi državljanin. Sve treba polako po zakonu. Dosta je više bilo brzinske pljačke ovog naroda od samozvanih direktora, od pljačkaške privatizacije itd.... Neka traje koliko mora. Strancima nije stalo da ulažu u BIH u razvoj ekonomije jer imaju problema i u vlastitim zemljama. Stranci ulažu (peru novac) kroz projekte zaštite čovjekove okoline, finansiranju raznoraznih nevladinih organizacija, razvoju demokratije(haha) , edukaciji nepismenog stanovništva, političara, sudija, profesora i naravno nametanju svog poimanja života.
Zvizdici i Campare je li vas stid kad citate ove komentare? Naravno da nije kad nikad obraza niste imali!!!! p.s. cast drugim familijama Zvizdica i Campara....oni znaju da se ovo ne odnosi na njih nego na ovu Avdovu pogan!
De ba Zvizdicu ne dipr Tita ti! Sta tebi znace norme, a sta procedure? Norma je da te uvijek instaliraju na neku poziciju bez ikakve procedure! Norma je da di ti je vise od pola rodbine na budzetu i to sve od Tita pa na ovamo! Norma je da ti je rodjak Aljosa Campara naslijedio babinu poziciju sekretara skupstine pa nece sjahati od tamo do penzije. Norma je da je rodjak Dubravko Campara postao drzavni tuzilac brze nego i jedan drugi mnogo sposobniji tuzilac. Norma je da bezbroj rodjaka i rodica radi po raznoraznim drzavnim institucijama. Norma je da si bio za vrijeme rata u Australiji i da te je cekalo u BiH sve sredjeno po rodbinskoj liniji! Norma je da ti je sin totalni kre.ten! Ima tu jos bezbroj normi, samo slabo ima ikakvih procedura! ....i norma je naravno da si iz Gacka, a ne iz Sarajeva!
Hvala bogu nek ste se sjetili...cc
Pa vratili se svi iz dijaspore, rat proveli po Italiji, Maleziji itd i odna ih Avdo Campara doveo u SDA i pouhljebljavo na drzavne jasle i njima je trenutno ovdje bolje neg u Evropi da zive. Al nece ni begovska trajati vjecno i svest ce se racuni kad tad.
@ aaa Istinu zboriš, svi su mu na budžetu do 10. koljena!
Lijepo bi bilo kada bi pojednostavili registraciju firmi. U Makedoniji je 2007. godine registracija firme trajala 15 dana (sada vjerovatno jos brze ide). A u CG kosta 1 euro :) Takodjer, trebalo bi malo smanjiti doprinose.. guse razvoj firme :)
opet ksenofobicni srbin :D pa covjece, za ksenofobiju se ide u zatvor u svakoj naprednoj drzavi.... kako ti putujes iz tog mizernog i propalog beograda?
Dobro je pa su sjetili šta treba da naprave. Nek samo olakšaju upola ovu proceduru za registraciju frme ja cu biti zadovoljan.
Svaka dalabu zna da ga otežava činjenica da su u Vladi reketaši (Stranka za kumove, rođake i prijatelje), atentatori i pljačkaši (Lojanovići) i fašisti crnokošuljaši (Hrvatska stranka poturica). Kad se to zna, suvišno je reći bilo što drugo.
Federacija BIH SUCKS Herceg-Bosna RULES !
u pravu je covjek - papirologija u bih gusi biznis treba to pojednostaviti