Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha,vidi populista kriminalnih sto su se dogovorili da radikaliziraju politicku situaciju u Bih,da se opet jedni ko fol bore za opstanak Bih,a drugi za njenu podjelu,i da narod zaboravi da treba nesto i da jede.
Zvizdiću ne seri! Nema vode pa ćeš hodat usran!
Tako je Denise, da si nam živ i zdrav milione godina
S obzirom da je Bakir Izetbegovic veoma odlucan i veoma lukav posrbica koji ce do zadnjeg daha nastaviti da radi u interesu velike Srbije, jedina nada za Bosnu i Hercegovinu je da ce se u SDA naci dovoljno patriota koji ce ga zaustaviti u ovoj izdaji Bosne i Hercegovine, a zatim i skupiti hrabrosti i snage i preuzeti stranku od uske izdajnicko-podanicke klape kojom se okruzio Izetbegovic.
Hej moj Allahu pa zar je vrijedno pricat o tome, nisu nas ubojice istjerale nece ni ovi manipulatori, grabezljivci... Dodik nek vodi svoje podanike gdje zeli I jesu sa njim dosli iz vukojebine u nasu Bosnu ponosnu
Kako bolan kad je vec podijelena na dva dijela a uskoro ce bizti naTRI DIJELA CIJELA!
SDA mafijasi prodaju ovu drzavu svakim danom svojom pljackom
spavajte i sanjajte zlatne kašike!
Samo se Vi bavite stvarima koje ne postoje, a mladi odose na kraju ce se svi iseliti i Vi necete imati kome da pricate gluposti !!!
Koja mitomanija ... Čuj 200 godina ...
Nece uspjeti, bez brige, ni unitarna BiH, RBiH, zastava ljiljani itd itd. :)
tako je zvizdicu
Reci mu,tako je kriminalcino
Ok taliban ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)