Predstavnički dom Parlamenta FBiH
0
Zvizdić na čelu, Primorac i Pudarić dopredsjedavajući
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako smo spali na taj nivo da nam \'\'Rile\'\' sjedi u federalnom parlamentu onda smo parlament koji lici na jednu dobru komediju. Dakle da li je to komedija, da li je to tragedija,oprostite sto vas pitam...???
Iskrena sućut HDZ -eu !!!
Jao svakoj zemlji u kojoj netko slavi pobjedu kad je nekoga zaj..ba ili inadglasa Na tuđem podčinjavanju neće biti sreće dokazivanjem mišića i ignoriranjem drugih a za vanjsku upotrebu tražiti poltrone i beskičmenjake koji su bolesni za vlašću, prodali bi i vlastitu majku, u svakom narodu je bilo i biti će juda. Jedino kompromis i uvažavanje drugih, vodi nas u bplju budućnost, ovo sve drugo je agonija za sve nas,
pa kako će staviti ovog penisa da vodi sjednice?
zlajoglu jarane, nece ti ovo proci, sad si bas usro motiku do kraja
@Imali psihopate ....mardara hercegovca.....trebo je da danas unovci Nevjeste svoje pA nek se JAVI J.e.b.o..porijeklo svoje.....JAVISE.
Jao likova, Mapet šou im nije ravan :)))))) Kuku ti je nama sa crveno-zelenom koalicijom...
HSP sretno u obnašanju vlasti..
Predstavnicki dom parlamenta M-H/F je konstituisan.Clanovi tog doma su dokazani i postovani Muslimani otomanskog carstva Gsn.Zvizdic [mnogo dobar covjek ] i njegova dva Podpresjednika koji su predali molbu za prijem u novokomponovani Islam \'crvene boje\' na celu sa okorelim Osmanlijom Zlatkom al Salko Lagundzija.
RDZ ljubite rukice Walteru
Narode, ovdje ga pu++se i bosnjaci i hrvati i srbi, pa he+bala vas vise nacionalnost! Hajmo napraviti zemlju da se u njoj moze zivjeti. Ne sekirajte se vi, i lagumdzija i tihic i covic i dodik sjede zajedno i dogovaraju kak ce narod natezati! P.S. Namjerno je pisano malim slovima, jer se imena ljudi pisu velikim slovima
LJUBOMORNO
Sta sad treba da mi bude zao Cavare jer se ponasa kao ljubomorni dijete, jednostavno ne zele ga kolege vise... Cavara je osigurao svoju bududcnost sebi i svojoj djeci...zato moze kukati do sutra-njega mi nije zao ... Zao mi je onih sto nemaju!
@imena, de ti jarane dodredi kako se ko smije zvati. U inat svi svojoj djeci Zlatko, Srebrenko, Denis, Elvis, i sve tako. SLOBODA prije svega, dosta je bilo i komunista i fundamentalista i nacionalista a pogotovo lopova.
Nista neznaci obrazovanje ako je covjek necovjek ! A i covjek bez skole moze biti lider! Idosta vise licemjerstva 20 godina nas vodaju ovi sa skolom !
hmm ovo je članak koji je do sada najbrže povučen sa naslovnice a opisuje konstituisanje VLASTI (toliko čekane, aman zaman!) pa se još desilo danas,friško znači kad vam se vlast zasniva na tolikoj medijskoj kontroli i manipulaciji dabogda onda propali i vi sa njom. a ona ide definitivno
E CUJ KONJA, BOJKOTUJ MUSL.PROIZVODE...AKO MI BOSNJACI BUDEMO BOJKOTOVALI HRVATSKE CIJA SU ZASTUPSTVA PO HERCEGOVINI I CIJI SMO MI VECINSKI POTROSACI NE PISE VAM SE DOBRO....AL NE SIKIRAJ SE NISMO MI DOVOLJNO OSVIJESTENI..VALJDA CEMO SKONTATI I!!!!!!!!!!!!