Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi bosnjaci, (posto jedino vi slavite ovaj dan drzavnosti) i ja vam zelim cestitati 25 novembar dan drzavnosti jedine nam domovine. Budite dobri volite se i pazite,, Selamalejkum = mir s vama
bosnjaci i komunisti ce ovaj praznik slaviti u anadoliji....op sory....nece moci ni tamo jer ce ih tamo cekati rusi :)))
Komunistički praznik, a komunizam propao.
Pozdravlja te trenitno najveca ekonomska sila svijeta,Komunisticka Kina. Bitno je da KApitalizam nije propao,i da posebno mi u Bih danas zivimo bolje,haha.
pGlu si
NESTO MI DRAGO DODIKU CESTITATI DAN DRZAVNOSTI .
U to ime himna BiH. Ustanite svi. http://skr.rs/YlP
Dan državnosti BiH je praznik koji slave Muslimani, Hrvati i Srbi. Narodi koji su donijeli istorijske odluke o SR BiH na zasjedanju Zavnobih-a u Mrkonjić gradu 1943.
Pa nije još 25. novembar, ali hvala!
SVIM ČETALJIMA SA KLIXA ŽELIM SRETAN DAN DRŽAVNOSTI! Sa pjesmom "Pumpu da mi vrneš, a biciklo ti ostavljam" hihihihihi
srbi i jesu ti izborili taj dan drzavnosti,nama to nije sporno vec tebi i ostslim potomcima ss handzara jeste...
bosnjaci i komunisti ce ovaj praznik slaviti u anadoliji....op sory....nece moci ni tamo jer ce ih tamo cekati rusi :)))