Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se od koga je i kada konfiskovana???
Majku vam vasu lopovsku sto to nedate kakvoj djeci bez roditelja ili neku kliniku ne napravite nego guzonjama pa do kad ce nas sisati vise majku mu dokad ?????????
Kakav sator GOVNA FASISTICKA NA GOLI OTOK TREBA DO ZIVOTA DA TUCAJU ONAJ KAMEN A TITOVA GARDA DA NADGLEDA I PENDRECI
Pa jebemti, ko je ovdje glup, onolike zgrade skupstine, opstine, predsjednistva, cega sve ne i opet nema mjesta ...pa nama bi trebo citav jedan grad koliko ima ovih u vlasti. I svaki mora imat svoju kancalariju i jos tri za sekratirece i savjetnike. Cuj vila braun ... eno ima na zeljeznickoj stanici praznih kancalirija, svako voz ko da i ne vozi, smjestite ih tamo ....
po standardima Hju Hefnera
Plejboj marinko i dopredsjednici
Bakirova kuca...