Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm, korekcija Vlatko Doleček
Neki dan gledam ovu džukelu na ntv 99,i priča lik kako u Hrvatskoj vlada gura firme koje bi trebale ići u stečaj,radi broja radnih mjesta i konjina predlaže isti sitem u BIH.Eto koji je to privrednik i moj ud i sda on i robotika:)))...
Nemoj zekit jaro,kod Tome Grizelja svakog 15.tog u mjesecu inžinjer inkasrira tri joje,iliti trista maraka!!:))) Pa vi vid\'te isplatil se studirat mašinstvo 5 godina il\' odma posle srednje zadužit Glock i otimat od profitera \'\'krvavo \'\'zarađen novac:))). Ču Tomo i robotika hahahahahahahaahahahahah...
jel to centar za modrene robote, nesto tipa da robot ode kod komsije, yebe mu sve po spisku, pa usput uzme 2-3 pive u granapu, i izvede cuku ili ono roboti tipa, da otvaraju pive, il cijepaju drva :)
Predsjednk udruženja poslodavaca a plate nema s glave. Znam par kolega koji su dole radili par mjeseci, sve se nadali plati, ali plate nigdje s glave. Na kraju se uhljebili gdje koji. Frajer inače tako radi, zaposli par inženjera, iskoristi pa opet novi. Svaka dva mjeseca konkurs za prijem inženjeraj. Čovjek bi pomislio da je to neka firma koja se razvija pa im stalno treba inženjera.
Pa sta bi vi, i posao i platu. PA ne moze obadvoje. Znate li koliko ljudi trenutno nema ni posla ni plate
opste poznato da ne placa radnike i po 6-8 mjeseci
Yebes robota vaznije je ko ce mu ugraditi cip.Ako ga se scepe vijerske zajednice yebat cemo jeza u leda.
Inace, kod Grizelja nema plate..samo da znate. Sve ostalo je ok ;)