Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.kupresonline.com/zimski_turizam/ Lijepo je i na Kupresu
Mislim da biti neinformiran, a komentirati ovakve stvari nije niti kulturno, niti cool, nego pokazatelj nečijeg primitivizma! Za informaciju svih koji podcjenjuju Kupres, Kupres ima prvi sustav za umjetno zasnježivanje u Bosni i Hercegovini, dva sportsko-rekreacijska centra i zimsko-ljetne turističke sezone kakve Bjelašnica samo poželjeti može, a sam Kupres nije kriv za neprofesionalnost onih koji su stavili prvu sliku koja ima je bila pod rukom, zar ne? stoga, smanjite tenzije, dođite na Kupres, pa onda komentirajte!!!! Pozdrav za najljepšu visoravan na svijetu!!!!
ja volim snijeg,pahulje jeeeeeee
Ma ovo ti je Kupres 100% :)))) Svi cemo mi biti Kupres jednoga dana :)))) Dobre im i ove staze, uredjene nema sta , samo mi malo baca na Bjelasnicu... Ove godine svi na Kupres :))) Nisam ni znao da uopste postoji otvaranje sezone u kupresu
Hehe i ja bas gledam i hocu da kazem da je Bjelasnica kad me neko pretekao :-) Lijepo je staviti sliku... ali stavite ili neku koja nasa raja ne prepozna tako lako... ili fakat sliku sa Kupresa ;-)
Fina ova slika BJELASNICE na vijesti o KUPRESU? Je li to reklama ili slucajnost? Sta da sam ja vidio ovu sliku i zaletio se na Kupres, a tamo ni jedne staze sa nagibom vecim od 1%? Ono fino bi me zajebali.
otvorena je i na vlasicu ali ... mediji i politicari nikada nisu obracali paznju na vlasic jer im je to trn u oku ;)