Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO ĆE SPASIT SARAJEVO NEGO SARAJEVSKI HRVATI JEDINI PRAVI STAROSJEDIOCI GLAVNOG GRADA BOSNE I HERCEGOVINE ŽIVILA NAM BOSNA NAŠA ZEMLJA NIKAD JE SE ODREĆI NEĆEMO!
jedna od rijetkih organizacija kojoj skidam kapu
za ovog \"nego\": nisu više gorani, sad su mujići
Bez uvrede ikome ali moram da pitam: kakva je ovo arhitektura? Trebevic zasluzuje bolje. Pa pogledajte samo ove male prozore na boku doma. Ili mozda da ih nazovem puskarnice? Bez ikakve simetrije i reda izgleda kao da ih je neko nasumice razbacao po zidu. Zasigurno je ova gradjevina mogla biti mnogo skladnija i primjerenija prirodnom okruzenju u kojem se nalazi.
GRICKAJ MUSICU KOSPE,JEBL..TE KULTURA SDP-OVA...
Nabijem vas sa 24 posto na svog topića.
o kakvoj ti zavari prices svega ti..znamo mi kakvi su hrvati iz Bosne...bolje reci vii iz kamenjara vama bog dragi ne valja..nije vam valjala juga..eto kao niste smjeli da reknete sto ste i kakvi ste,ugnjetavani itd itd....pa eto razjebaste je samo tako ..sad vam ne valja ni Bosna mada drmate kako hocete po cijeloj Bosni pogotovu u vasem kamenjaru...nije ba problem ni u jednoj drzavi problem je u vama samima vi ste se okotili naopaki i da se sutra pripojite hrvatskoj opet bi vi prznili nesto...da volite hrvatsku i sve hrvatsko mogu razumjeti i nesmeta mi ali da mrzite zemlju u kojoj obitavate stoljecima kako to volite isticati eeeee to nikad skontat necu..i ne samo da mrzite Bosnu kao drzavu nego sto je jos i najgore mrzite i ostale hrvate koji zive sirom Bosne i umjesto da se zalazete da i njima bude bolje i da vas ima od save do Drine vi ih omalovazavate,ponizavate a bogami nisu rijetki slucajevi gdje ste ih i fizicki istrjebljivali...mogo bi do sutra al ne pomaze glupi ste do bola
A gdje su daidze u p.m.?
KADA CE SE TREBEVIC OCISTITI OD MINA?
najveca je zavara sto mislite da su svi hrvati u bosni ko ovaj efendija i ekipa iz Napretka mogu vama probosanske Hrvate glumit oni iz Kaknja i slicni koji su jedva zivu glavu izvukli, pa sad ne smiju ni rec da su Hrvati osim ako to ne kazu na \"bosanskom\"
Bravo Napredak, a za Nego, neka te ba ne seruckaj, nece gorani kokuzi otvarati dom. Otvaraju oni sto su dalu gutu, a gorani su dobrodosli, zto neka te Seno ne seri!
e.bo m.ater pa ovi pojedini hrvati bolje receno s.kut.ori nisu n.ormalni....pa imali ijedan a da nije iz s.kutor.ije a da vama valja,da je hrvat po vama ili izgleda samo vi iz s.kutor.ije imate ekskluzivno pravo na to hr.vatstvo....koji ste vi m.oroni to je za nepovjerovati.....sa s.mrdama se uvijek znalo gdje smo i kakvi smo ali vi iz s.kutorije vi ste toliko p.odli da je to cudo jedno...i tek sad se vidi sta je vama ustavri znacio onaj referendum o otcjepljenju od juge...puco je vama r.acku i tada za Bosnom samo vam bilo stalo da se iscupate iz juge.....glup.o je rec al nekad stavrno pozelim da se Bosna nikad nije izdvajala iz Juge pa ionako krnje pa da su vam tako drage srbe udarile bedeme na granici prema Hrvatskoj pa da vidim gdje bi bila ta danasnja iznimna ljubav prema do..dicku i tzv rs....
Zvonimir Hodak: \"...Dr. Franju Topića ne računam, on nije dokaz da u Sarajevu ima Hrvata, nego je živi dokaz kakvih sve Hrvata ima.\" Kratko i jasno
Crkotino !
Antihrvatsko poturičko društvo \"NapRDak\" i Franjo ef. Topić.
@HSP sta ima stihoklepac, nismo te prepoznali.... svaka cast HKD Napredak, ljudi rade nesto korisno za sve nas. gdje li su oni moroni iz Merhameta ili Dobrotvora?
Komsica natjeralo u wc pojeo neke svinjetine pa lik otiso u wc kad se slikalo ja bio gore :D