Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RHINOSTOP Gluposti
Neka je sretno, za muku ostalim .
Bogami se ovi Srbi ništa ne boje muslimana, čak ih *ebu u zdrav mozak. Bošnje pognute glave nazad a Srbima svaka čast.
izgleda požellili se opet batina. ovi srbi su čudna sorta kmetova, nije mi jasno kako su im tako drage turske batine
Sve bi bilo OK da taj entitet ne nosi prefiks naroda koji je pocinio genocid i pocinio velika zlodjela nad svim gradjanima Bih.A Evropa i brisel su to gledaju i svrstavaju se vec godinama na stranu fasizma,kao sto gledaju kako se 60 godina unistava Palestina.Mi lojalni gradjani BiH nikad necemo priznati entitete i nikad necemo biti mirni dok se nasoj BiH ne vrati DRZAVNOST kakvu zasluzuje.
Haj,spavate!!!!!! SUUUPPPPEEEEERRRRRRR!
Haj,spavate!!!!!! SUUUPPPPEEEEERRRRRRR!
Ono: \"Sve je moje, a vi svi ostali, morate na koljenima klecati i traziti dozvolu kad idete pisati\". Ma, dragi moji, to ni rodjenoj zeni uvesti ne mozete...a ni djeci.
Osim toga, ovde neki skroz pogresno shvataju funkcionisanje moderne, pa ako hocete,i decentralizovane drzave a i pojmove demokratije. Pa, tako kako vi vidite drzavu i njeno funkcionisanje, ni u srednjem vijeku nema.
Nego, da priupitam ovog sto pominje parlamente(iskreno, i mene je zbunio, pominje parlament federacije a ne drzavni), po kojoj on to logici vidi da kanton moze, a entitet ne moze, otvoriti predstavnistvo? Bez obzira na parlament, hajde, pomeni neki argument osim onog: \"mi cemo vam zabraniti iako po svakoj logici imate isto to pravo kao kanton\"? Stvarno, kad ce jednom iskreno i po vlastitoj savjesti da se gleda na dogadjaje? Takvi stavovi izazivaju vise revolta kod drugih, i nisu dobri.
@ ? Komentar je upućen nicku JAKAOJA. Kao \"vrstan pravnik\", shvatiće. Možda i ti, ako prvo pročitaš šta je on napisao. Ipak, da ti pomognem: pošto je rekao da Kanton Sarajevo ima odobrenje parlamenta Federacije (mada treba parlamenta BiH), može pitati ima li Republika Srpska odobrenje svog parlamenta, a ja to ne znam. To je za tebe viša matematika, zar ne?
PITAM MODERATORA OVOG CLANKA ZASTO MI NIJE OBJAVILA MOJE REAGOVANJE?
Stvarno mi idu na zivce ovi neki komentatori! Sta je, bolan, da nemaju pravo, ne bi ni otvorili, i to u Briselu? I sad, kao, neki kanton moze, a RS ne moze? Moraju pitati Cerica za dozvolu, mozda? Sikter! Umjesto Bosnjaci, treba da se nazovete Zlobnjaci.
Republika Srpska nema, njoj bi trebao da odobri Parlament BiH! Ne znam je li parlament RS formalno usvojio ovu odluku, ali predsjednik parlamenta RS gospodin Radojičić, s većinom koju ima u Skupštini, mogao bi to riješiti za 5 minuta! Haj sad procitaj ponovo sta si napisala, vela havle..... parlament BOSNE I HERCEGOVINE.... Ma nek se pise... jasta... i nek je veselo...
ova rs je ko dijete kad se igra sa kurtonom, hehehe... sve bolid do bolida...