Komentari (616)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstavnici RS-a svoju odluku mogu okaciti mačku o rep.
ja obozavam porodicu izedbegovic....u teskim trenutcima za srbski narod uvje su uspjeli ujediniti srbe....da li je to slucajnost?
bosnjacima stvarno lose ide u zadnje vreme.....ocekujem da dodje andja i onaj francuz da ih podrzi :))))....mozda i bono navrati da se slika sa vehabijama :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Kakva komedija od Entiteta BiH.
ja obozavam porodicu izedbegovic....u teskim trenutcima za srbski narod uvje su uspjeli ujediniti srbe....da li je to slucajnost?
bosnjacima stvarno lose ide u zadnje vreme.....ocekujem da dodje andja i onaj francuz da ih podrzi :))))....mozda i bono navrati da se slika sa vehabijama :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako ste potpisali i priznali RS,kakve veze ima jeli dan RS-a 9,19 ili 29.januar ili..... Bitno je narodu dati temu da ne razmislja o svakodnevnici i stvarnim problemima.
Evo za one koji su se prerano radovali i klicali najvećoj podvali od Alinog malog Ridjobradog Naime, prema evidenciji Ustavnog suda BiH, od 2004. do danas 91 odluka ovog suda nije provedena. S obzirom na najave iz RS-a, najvjerovatnije ćemo već u maju sljedeće godine govoriti o još jednoj neprovedenoj odluci Ustavnog suda BiH. I federacija,tako i RS podjednako ne poštuju odluke Ustavnog suda BiH,kao ni kantoni u Federaciji" ŠTA REĆI VIŠE...zas bošnjačke ovce,VELIKI VEZIR Bakiroglu će reći "jeste li vidjeli kako se ja borim za naša prava u manjem bh entitetu"...a ovce će naglas "beeeee...beeeeeee" Zatim će VELIKI VOZD,Laktašenko svojim ovcama reći "jeste li vidjeli kako oni iz Tehreana zele da nam ospore sve srpsko,ali ja,jedina sam garancija da će RS i Srbi opstati...neće biti BiH,ONA ZA NAS NE POSTOJI",a njegove ovce će "beeee,beeeee" Za srpske ovce,VELIKI VOZD
Zločinci slave GENOCID...toga nema u svijetu
Da li neko misli da je Bakir nešto drugo očekivao. Ovo i jeste sve pokrenuto da se pobjegne od životnih tema. Imaju oni još ovakvih asova u rukavu, samo čuvaju ih kada zatrebaju. A nije fazon odma sve potrošiti adute, pa da se onda narod sjeti da je gladan.
Ponavljam drzave nece nikad biti dok postoji entiteti
kmecite kmeciteee
Sada "patriote" Dodik i Izetbegović glume patriotizam tako što se svađaju oko Dana RS, a Sutorinu koja podjednako treba i Bošnjacima i Srbima poklanjaju Crnogorcima ... jadan naš narod sa takvima :(
Opet Bakiraga, blentavo Alijino dijete, udara čvrste temelje opstojnosti entiteta PC... Ako taj entitet itko odvede do neovisnosti, bit će to glupi Bake, a Duduk će samo pobrat vrhnje ... ! ! !
Pa oca mu yebem, nije održao ni ovih 18 referenduma o kojima je do sad brabonjao, a on evo, obečaje još jedan ... Nadareno glup mora bit svatko tko ovom blenti išta vjeruje ... Ne odriče se 9.1. a vodi pilitiku u smjeru da se odrekne PC ( sjetite se, ni Srbija nije dala Kosovo po cijenu života - a sad ) ... Braćo Srbi, razmislite tko vas vodi i kuda vas vodi, dok nije kasno ... ! ! !
Prca Bake RS-mali entitet! Dogi stajl jaro... Bake: Hu is jur dadi! Hu is jur dadi! RS: Ahhh, ahhhh, ahhhhh Bakeeeeee... :)
RS vs Federacija 9:0
referndumsko pitanje: Da li se slazete sa ukidanjem genocidnog entiteta?? plus posebne paralelne veze(politicke, ekonomske, vjerske) sa sandzakom... al kad mi imamo telad da nas predstavljaju..... mile uzivaj jos par mjeseci dok se ne prikupe svi svjedoci i dokazi...
meni ovo pravo sega... Mislim i muslimani znaju da odluku tog suda sam taj sud nikako ne moze sprovesti u djelo,...i opet se nesta kofrče, totalno bez potrebe se pale i gicaju.
Oeheeejjj...., balvanaši?
OLUJA 2 SE SPREMA BLJESAK 2 PALITE TRAKTORE I NEMA VISE POSRANE JNA NEMAAAAAAAAAA