Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo najveci lopovi u historiji covjecnosti
A dio para ode i u najvecu ublehu piramidalnih brda http://reasononretreat.blogspot.com/2009/01/za-studente-arheologije.html http://irna.lautre.net/
Sastali se lopov do lopova.
samo da im neko ne prevede iz novina da je premijer optuzen za kradju. ostadosmo bez para kuku lele
Salje mu Semir pozitivnu energiju sa \"piramida\". Jedan drugog podrzavaju.
Lady\'s and Gentleman\'s from MMF. Pripazite vase novcanike u prisustvu gore navedenih, jer cete u protivnom ostati bez njih :D P.S. Kako je moguce da on obavlja duznost kada je zvanicno podignuta optuznica protiv njega? Hoce li i on nastaviti zivjeti i raditi ovaj posao ako bude proglasen krivim usljed popunjenosti zatvorskih kapaciteta?
U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR..... KAKO MOZE OVAJ COVJEK BITI NA SLOBODI JOS UVIJEK I OBAVLJAT DUZNOST PREMIJERA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????