Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UPOZORENJE, HAHAHAHA REKAO BI NEKO DA SE VODI RAČUNA O ČOVJEKU U BiH, NE ZAVARAVAJTE SE NEMA NIŠTA OD TOGA - MAŠINA HAHAHA POKAŽE UPOZORENJE A NIKO SE ZBOG TOGA NE ČEŠE
"_Za područje Foče, Prijedora, Sarajeva, Tuzle i Višegrada Meteoalarm je izdao žuto upozorenje zbog magle. I za sutra je aktuelno žuto upozorenje zbog jakog vjetra za područje Bihaća, Livna, Mostara i Trebinja. Za dane vikenda su najavljene obilne padavine u vidu kiše." A to znači da će drugo žuto upozorenje izbrisati prvo žuto upozorenje. Vjetar će rastjerati maglu. Je li idemo u Evropu sa ovim žutim, naranđastim i crvenim meteoalarmima? Poštuju se propisi? Bolje dajte opremu i ljude meteorološkom zavodu. Tako se ide ne samo u Evropu, nego i u Svijet.
zlatko petrovic je komoletan debil od covjeka. Neko dan proglasise kao prvu epizodu zagadjenja i to samo koriste kao neki naziv da nekome zamazu oci. Katastrofa.