Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do diskrecione žute linije možeš (Kozja ćuprija i Kiseljak) i dalje, nema.... Ej, invalidi i penzioneri avangarda u društvu,...Studenti šute li šute, a oni će živjeti u ovakvom okruženju, djecu odgajati.... Studenti su pizde (O moralu, a ne o polnom organu)!
podrzavam 100%
NEZNAM STA OVIM ZELITE POSTIĆI, MI MOSTARCI MOZEMO U EU A VI NE. ZAŠTO ????????????????????????????????????
Ako nas neće EU, možda bi nas Rusija za vojne baze. Kako je Srbija došla do bezviznog režima i aplikacije za EU? Tako što su postavili ultimatum Evropi ili će na slobodnim izborima pobijediti Nikolić i četnici ILI ćemo postaviti prozapadnog Tadića koji će omogućiti globalističkim elitama da okupiraju Srbiju ali istovremeno zahtjevamo ustupke za raju, koja treba smiriti jer je većinski za radikale.
Nece nas EU ? Pa dobro - ne treba nam ! Sve sto nama treba je da se sami znamo organizovati, smanjiti korupciju i pokrenuti tocak drzave. Povecati privredu i proizvodnju. Pokrenuti industriju. Razviti svijest o medjusobnoj slozi. A onda nam ne treba niko ! Ovako su nas doveli na prosijacki stap i ucjenjuju iz dana u dan, iz godine u godinu...
pipo kralju moj svaka cast :D a studentski pokret BIH je fiktivna grupa na facebook-u kojom upravlja safet kurtovic koji je nazvao studente UNI Tuzle lazovima i pozivao na bojkot studentskih pokreta ... tako neka se nas sajo vrati iz svicarske pa nek sebi okaci oko ramena tu traku...moj zivot je svicarska skoro pa savrsen...
ne cekat buduce izbore vec narode na ulice i lomi biroe tihica,kuzmanovic,spiric,dodika,ne daj da te srbin gazi vise i opstrije tvoje pravo na zivot i putovanje,rad i instrukciju,demokraciju i kazi da te izdajice,lopovi politicari i genocidna tvorevina dave,dave,dave,dave,dave.
sta je uradio tihic za ovo cetrnaest godina za bih-u osim izdaje drzave narode bih-e,nije nista uradio ni za sudjenje ratnih zlocinaca i srbije za svu oholnost,koncentracionalne logore,silovanja,masivne grobnice bosnjackih civila
zato sto eu-a priprema geto bosnjaka u srcu evrope a ti ko bajagi to ignorises,...
Zasto ZUTE trake? Nema vise Jevreja u BiH. Sjetimo se stare predratne reklame - slijedite zelenu linju koja vodi u Lesninu :-)
Gledam, Istocni Nijemci ruse zid Leba ti? Ne minirati - razmontirati. Nama ce trebati. Dordje Balasevic 1990tih
glup si i primitivan kakav samo moze biti vlah sa sela iz pizde materine
Studentima iskrena podrska i nadam se da ce postati aktivniji u radu za progresivne promjene u BHdrustvu. Promjene koje bi osigurale svijetliju buducnost stanovnistvu BiH mogu iznijet samo mladi ljudi, oslobodjeni predrasuda. A, ko su krivci za ovakvo stanje u Bosni i Hercrgovini zbog kojeg se ista nalazi i ostaje (vjerojatno jos koju deceniju)? Po mom misljenju krivci su clanice Evropske unije iz vremena izrade \"Dejtonskog ugovora\" kao i SAD, jer su time doveli drzavu Bosnu i Hercegovinu u poziciju \"Vrzinog kola\", zatim nasi vrli politicari koji ne znaju raditi svoj posao ili namjerno sve rade/ne rade da bi BiH propadala jos vise u ponor i trece, sami stanovnici Bosne i Hercegovine sa pravom glasa koji u vecini biraju pogresne/nestrucne ljude za funkcije od zivotne vaznosti koliko za njih same (stanovnike BiH) tako i njihovo potomstvo.
JA volim Pipu i da mu mecem svoju kobaju sa sve jajca
@al karam izgleda da sam ti posto nocna mora a sto se tice cvaraka svinjski odpadak ide u svinjskom dubokom otpadku,posto se radi o tebi prijatno!:-) BiH4EVER!