Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno Ljiljana da nije tebe ne bismo znali da mediji a anročito najveći kao TV i Avaz nisu slobodnu. njihov se vlasnik očito ne samo bavi psolitikom ( iz pkućnog bpritvora) nego ulazi i u koalicije na vlasti, pa moreš mislit u tim novinama koje žieve od reklama BH telecoma čiji je direkor partijski potrčko vlasnika tih novina. Dakle to je ista sloboda ko u Ustavu kad se sudija Palavrić skinula sa pošredsjenika SDA ZA SUDIJU USTAVNMOG SUDA :))
svako može pokrenuti portal ili novinu i pisati sta hoće (ukoliko ima sredstva). da. postoje li li sankcije ne. (možda fasovat od nekoga ali sistemski ne). može svako biti novinar. da (što i vidimo kakvih sve amaterskih članaka ima bilo digitalni ili print mediji). koja sloboda je uskraćena onda?
istrazivacko novinarstvo na ovim prostorima....hahahahaha...grohotom se smijem... veliki novinari istrazivači ce uskoro poceti sa pijace da izvjestavaju....:D
Mediji su poltronski i rezimski,istrazivacko novinarstvo ne postoji,novinari su ala Risto Dzogo i Smiljko Sagolj.
Istrazivacko novinarstvo je ugrozeno zato sto su novinari lijeni i nesposobni. Lakse je nakaradno preuzimati inostrane clanke nego se ozbiljno baviti novinarstvom.
na klixu je slobodno, slobodno pisu razne gluposti