Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amir Zukić, inače vrlo kredibilna ličnost. Čovjek kad ga pogleda vidi da je lopov.
jedino rjesenje na nivou drzave -POPIS IMOVINE -i njen dokaz poeijekla,steceno kriminalom oduzeti rasprodati i podijeliti naj ugrozenijima-poceti od fahra radoncica
Žuljeviću, potpada li i tvoj nepotizam i zapošljavanje familije i podobnih pod ovaj zakon?
E kako mi je zao recimo Bakira,pa Zukica,pa recimo Budimira sto nocas nece imati bas lijepe snove u svojim vilama......
E to je ono sto smo cekali svih ovih godina..Zaista me jako raduje da se ovo desilo danas..to je svakako veliki korak za ovu zemlju.
uz ovaj set zakona usvojili su 4 seta da sebe zastite i da mogu legalizovat sve pokradeno ako bude iko uhapsen u narednih godinu po ovom zakonu bice neke sitne ribe cisto da se vidi kao da nesto rade. od glavesina sigurno niko nece. ja vise nikom ne vjerujem ovo je sve sprdacina pred izbore.
To je veliki korak za novi mandat, i ja velim. Naivni ste ljudi toliko da me oduševljava vaša fanatična odanost pojedinim partijama.
Jeste tresu im se gaće. Da mi budemo iskreni, oni koji su se nakrali kad nazovu načelnika policije on muca u slušalicu. Ako im pauk odnese auto, oni zovu na telefon i kažu sad da ste mi vratili auto na mjesto na kojem je bio. Nijedna inspekcija im ne smije ući u firmu. Pravosudne organe da ne spominjem, oni su gluhi na višedecenijsku pljačku i sad će kao biti drugačiji. Da mi budemo iskreni, ti koji su pljačkali odlučuju o tome hoćemo li mi (sitna buranija 80% građana) imati sutra šta jesti.
hahah, ono kad se Amir Zukic raduje setu antikorupcionih zakona. Jel to on napušta SDA il se pokušava oprat' u njihovo ime?
SDA je bosnjacka stranka, oni su najposteniji, njima vjera ne dozvoljava da kradu. 20 godina smo jeli zlatnim kasikama, oni ce da se izbore da se pohapse oni koji su nas pokrali.
Zakon stupa na snagu za 6 mjeseci sto znaci da ce zakon povuci cim prodje frka ovo finansija i izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ce oni da poture manje ribice i to bi to bilo :) od vodecih niko nece biti uhapsen..