"Cerić bošnjački nacionalni resurs"
7
Zukorlić ne vidi sebe kao kandidata za reisa IZ u BiH
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Valter je bio Sandžaklija al pošto je Vladimir mi ga ne mrzimo, al kad je Muamer, Mustafa i sl., više ga mrzimo mi nego naša bradata braća če.tnici
Hajmo smrdljivci komunističko-fašističkog opredjeljenja (Smrdi & SDP Balijice), niste odavno rigali, pljuvali i izmetili, na usta dakako, čm.ar vama služi za druge stvari ;)
Muftija imaš podršku od nas iz Mostara u svojoj borbi za bošnjački narod u Srbiji, ti si jedan od najvećih sinova koje Bošnjaci trenutno imaju.
ti dacic jlajic i lagumdzija i velika srbija
Kakav kult licnosti... Nazad u 7. stoljece, agresivni primitivci.
malo je za erisa, Zukorlić treba da uđe u politiku i podere ove če.tni.čko- komunjarsko-ustašše formacije po Bosni ! čovjek ih razbuca argumentima i retorikom u sred Beograda. četnici ostanu plakat ko mala srpska djeca koja su izgubila očeve na KOsovu !
vas dvojica provehabiskih bandita ti narko-muftija iz Pazara i ovaj ti lojavac kome guzovi ne pristaju ni jednoj fotelji nego mora da sjedi na minderu Lord Rejis Serić koji je primio više lenti, medalja, odlikovanja, plaketa i menšura nego princ Čarls. Vas dva magarca ste krivi za opšti razdor i raskol unutar muslimana i naše IZ. Što prije vas šupiramo u debele guzove to prije će nam svima biti bolje.
Svaka čast Zukorlicu, ali nek se on drži svojih sandzaklija tamo po Pazaru, Sjenici i sl. I ovo što ima sandzaklija po Sarajevu je puno, ne treba nam jos.
DA JE DAO BOG DA TI IMAS VAKTA DA SE POZABAVIS BOSNOM...JEDNOM U 500 GODINA SE RADJA JEDAN OVAKAV PONOSNI BOSNJAK I GAZIJA !!!
Napomenuti DA JE SANDZAK jedna od Provincija Bosne !!! K A D T A D Vratit ce SE SANDZAK SVOJOJ MATICI PONOSNOJ, BOSNI !!! Krali ste genocidasi smR*di sve sto ste mogli do DANAS, DOLAZI KRAJ VASOJ IZMISLJENOJ NACIJI SRBO BARBARA , TERORISTA, BARBARA I SILEDZIJA !!! THE END !!!
Re*is Ce*Ric je Institucija, i svijest Bosnjaka i Bosne !!! Najbolji je za Bosnjake, tradiciju, kulturu , PRAVDU I ISTINU da Re*isullema Ce*ric ostane nas svojoj AKTUELNOJ funkciji ! Napomenuti TAKODJE da Re*is Cer*ic ima postivanje i respect od mnogobrojnih internacionalnih organizacija , insitucija i politicara ,a OCITO da mnogi NISU SVJESNI TOGA !!! Nikada nece Bosnjaci u RBIH-i imati boljeg Re*sa od njega !!! A Cim JE TRN U OKO NEPRIJATELJIMA RBIH-e i Bosnjaka ZNACI da JE TAJ DOBAR za RBIH-u i Bosnjake !!! Podrska Re*isu Ce*ricu !!! I naravno da je Muamer Zukorlic jedan od Bosnjaka kojemu je mjesto da bude njihov veliki Predstavnik !!! Sad CE GENOCIDASI SRBI I NJIHOVE SLUGE NAVALITI MINUSIMA !!! B U J R U M !!!
sandzak je kralj tvrtko I. tada rasku osvojio 1373. godine i tek osvajanjem sandzaka bosna postaje kraljevina. Dakle sandzak je bosni donio kraljevski naslov i kralj tvrtko jasno taj kralj u povelji naziva \"bosanskom stranom\". Sandzak je ostao dijelom bosne i nakon pada bosne 1463 godine. Novom turskom administrativnom podjelom bosna je podijeljena na vise sandzaka u okviru bosanskog ejaleta a kasniej vilajeta. Novopazarski sandzak ostat ce dijelom bosne sve do 1908 kada je asutrija izvrsial aneksiju bosne odvojivsi nas bosanski sandzak od maticne zemlje. Dakle sandzak je bosanski bio od 1373 do 1908 izracunajte koliko godina sandzak je cinio sastavnu cjenilnu sa zemljom bosnom
Posrao te on vodi ga sebi u Srbiju neka bude vama nacionalni resurs,nagrabio se taj resurs para,što narodnih ,što Gadafijevih i ko zna još kakvih...
BRACO B.O.S.N.J.A.C.I NE PADAJTE POD UTICAJ .S.R.P.S.K.O-.C.E.T..N.I.C.K.I.H KOMENTARA KOJI SIRE RAZDOR MEDJU B.O.S.N.J.A.C.I.M.A....SADNZAK JE PRIPADAO BOSANSKOM PASALUKU,U BOSNI JE BILO VISE SADNZAKA SAMO SE OVAJ ODRZAO,UKUCAJTE NA WIKIPEDIJI I VIDITE SA DOLASKOM AUSTROUGARSKE KIDA SE TA VEZA ,SA.D.N.Z.A.K OSTAJE POD T.U.R.S.K..OM. A BOSNA POD AUSTROUGARSKOM...SJETITE SE SAMO RATA,NIKO NIJE GLEDAO ODAKLE JE KO,SAMO SMO GLEDALI DA SI MI B.R.A.T. M.U.S.L.I.M.A.N. I DA MI CUVAS LEDJA I JA TEBI,I NE DAJ BOZE PONOVO RATA OPET BI BILO ISTO,.C...E...T.N.I.K. BA.T.K.O K.R.V.N.I.K SA GRBAVICE NIJE GLEDAO LICNU ODAKLE JE KOJI .B.O.S.N.J.A.K. VEC U.B.I.J.A.O. S.V.E. ODREDA...
mislis valjda izdajnika alije izmetbegovica, ovoga kojeg optuzuje nacelnik srebrenicke policije za izdaju srebrenice i koga naziva \"losim covjekom\" hakija meholjic nacelnik policije srebrenice http://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs&feature=player_embedded#! p.s. alija niej bosnjak, on je srbin jahic iz beograda njegovi su bili pravoslavni hriscani on je samo jedan izdajnik
@Orasje,mogo si svog karica voditi kuci da te poducava krscanstvu.
POSLIJE .A.L.I.J.E. DVA NAJVECA BO.S.N.J.A.CK.A SINA KOJI RADE NA BUDJENJU .B.O.S.N.J.A.K.A. SU .M.U.F.T.I.J.A. .Z.U.K.O.R.L.I.C. I NAS .R.E.I.S. .C.E.R.I.C....SVAKA IM CAST...