Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Zukicu manje price,pokrao si sto si mogao sa svojim pajdasima i sad bolje ti je nepojavljuj se vise..
Ma gumena glavo ohladi vise. Vama ne valja niko ko misli svojom glavom. Od 1990 ste na vlasti razvalili ste i unistili drzavu stvorili ste sirotinju naspram šačice bogataša. Hajte u istoriju i ne vračajte se više!!!!!!
KLOVNOVI......
Ovaj čelavi m...un je uvjek bio pun opstrukcija, znači nek sve ode dođavola samo da se vrtimo u krug i komšiji crkne krava. Ove konstatne opstrukcije i foliranja vitalnog nacionalnog intresa je preko k..ca, pa zar ne vide da ih većina naroda je zamrznula, da su sve sje....bali sve unuštili i ovo malo federacije. Neznam dokle će se ovo trpiti, ali bi ih trebalo finasijski zatvoriti, što je jedan od modela pritiska pa će ih sam narod promjeniti...
Inace nemam naviku komentirati neke od postova, ali zaista ovo moram. Gosp. Zukic je upravu i najzad se treba stati u kraj ovim neprijateljima drzave i nas samih. Ja se nadam da ce propraditi svijet, prije nego bude kasno. Gosp. Zukić je pruzio jednu dosta korektnu analizu na sva desavanja. Svaka čast Zukicu, a ovi dusemrznici ce shvatiti ozbiljnost problema.
cuj kometara "SDA SE MIJESA U SUDSTVO", narodu nikad ugoditi.. Sad se SDA pokusava odbraniti od nametnute volje korumpiranih sudija, premijera..itd, i opet ne valja... ovde narod ne valja i nikada nam nece biti bolje.. Ja se samo nadam da jos ima pametnih i ozbiljnih ljudi koji ce voditi ovu drzavu. Amir je jedan od njih... Amir, samo naprijed..
Ovaj Zlaja preuzeto Klix...drzao je Sarajevo-x sad ponovo drzi Klix... fuj! Sloboda medijima i sloboda govora...nisu zagarantovani...Hvala ti Fahro za to!
Ovaj Zukic postade ozbiljan politicar, kad sam ga upoznao prije par godina, nisam se nadao da ce postati pravi drzavnik, a sad, sad mi vokri sto to nisam uvidio tada...svaka cast Zuka...deri guzove ovim pakasima...pokazi sta i kako znas...jer ocito si izrastao u funkcionera koji zna i kako se nositi sa ovim izrodima (SDP i SBB) Bosnjackog naroda... Svi ovi sto te pljuju, nisu imali priliku da te upoznaju, da te sretnu u putu...oni ne znaju dalje da vide od svog nosa, zamascene tastature burekom ili hambacem, histericni postaju, nisu kadri trebe da zbare, da se olaksaju, pa se istresaju na tebe...ti si za njih sviju jedinica mjere...dok oni sjede za racunarima i seru...ti radis posao, ti se boris i za njihovo bolje sutra...zbog sviju nas koji cjene ili pocinju da cijene tvoj posao...zelim ti puno srece, zivaca, zdravlja, volje i istrajnosti na putu kojim hodis uspravno, visoko podignutog cela, sa ponosom sto si istinski BOSNJAK!
Gospodine Zukiću svaka Vam cast. Vi ste jedina nada koja nam je ostala. Na izborima cemo ih poslati u proslost.. SDA... VI STE NASA SNAGA
Kad smo vec kod alkoholicara, nacuo sam pricu da se Kebi zgrazava na Dzihanica, jer ga je on naslijedio na funkciji potpredsjednika FBIH...kazu dobro upuceni da je danima pronalazio i bacao flase alkohola u svom kabinetu...to je zaostavstina Dzihanica u funkciji potpredsjednika FBIH...kad to sagledam, saberem i oduzmeme...pored svih NEkvalifikacija Dzihanica i politicke proslosti, moram se zapitati sta je Kebiju, da predlozi Dzihanica za Sudca Ustavnog Suda FBIH...sta si to ti Kebi dobio da to uradis...jel ti Fahro ili Zlaja platiti ljetovanje na Hawaima...ili vikendicom na Polijnama...cime su te kupili...ili se sada svetis SDA-u, Bosnjacima i BiH sto nisi izabran u rukovodstvo SDA...budi covjek pa priznaj! SDA do groba!!!
Hoce li ko stati u kraj ovi raspinicima i nerpijateljima države BiH. Lagumdzija bi svoju majku prodao, notorni alkoholicar.... E Bosno moja jadna li si kad te ovakvi po svijetu predstavljaju... Amire samo naprijed.. Nek crknu dusmani, a blizi im se kraj.. Izgurali smo i rat, pa cemo progutati i ove mamlaze...
Ne smije mi niko dirati u Dzihanica...on je moj i samo moj...to je dio sporazuma sa Zlajom i Covom...to je moj dio kolaca i Ustavnog poredka! Ko mi barne jos jednom u Dzihu, oprat cu ga u Avazu! Nemoj da projdem kroz vaske!!!
E bas svi fol sve znaju! Ko je gdje bio za vrijeme agresije.... Eto nek vam je Lagumdzija bio na prvoj liniji ili Fahro.. Uozbiljite se.... SDA.. VI STE NASI PREDSTAVINI NARODA
Sahbaz dobro dao guze...... hahahahhahhaha
Joj hrpa "bezvrijednih" komentara... Kave veze ima gdje je g. Zukić bio za vrijeme rata i kome je dijelio humanitarnu... Zukić je 100% upravu. Ko se imalo razumije i prati situaciju shvatit ce kako se zeli sve nametnuti i urusiti sistem i sama drzava. Dosta je vise Karadžiceve metode, SDP-ovih obećanja i Fahrinih tornjeva... G. Zukići samo narijed, ne dozvolite da vas neposobnjakovici i neznalice sputavaju...
mora da im sahbaz zna sve aferime
Ova Džihanović ima krivicnih prijava, a sad ga stavljaju na bitnu poziciju. Ni ovaj Budimir ne zna sta bi... Tek sad smo shvatili koliko nam je SDA pruzala sve ove godine... Ova politika socijaldemokrata nas je odvedla u p.m..