Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni glava mu nije ko u ostalih konja.
jel ovo glavonja raji udra minuse, ili je dao zadatak sekretarici i savjetnicima:-)...svakako, nemaju sta pametnije raditi:-)
Amir Zukić je prijavio da je vlasnik kuće u Sarajevu, vikendice te zemljišta od 50.000 m2 u Rogatici. Sa suprugom Elmom dijeli vlasništvo nad kućom u Sarajevu, dok Elma ima kuću u Dubrovniku i 50.000 m2 zemljišta u Trebinju. Zukić je rekao novinarima CIN-a da supruga Elma ima 25.000 KM ušteđevine, međutim, to nije prijavio u imovinskom kartonu. Zukić nije prijavio ni prihod od izdavanja nekretnina o kojem je, također, govorio novinaru CIN-a. Međutim, iznos ovog prihoda Zukić nije otkrio. U imovinskom kartonu 2010. godine je prijavio tri kredita u ukupnom iznosu od 450.000 KM. Izjavio je da ih je koristio za izgradnju kuće. Ove kredite je vratio, a za CIN je rekao da je podigao nove u iznosu od 49.000 KM. BORI SE ČOVJEK.
https://www.youtube.com/watch?v=YtvWKJxKiVc I ovaj bi da bude neki faktor? Zato i jesmo tu gdje jesmo, dno dna.
po izgledu i intelegenciji bio bi dobar da stoji na vratima neke diskoteke..