Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja vi mozete do sabaha sjediti i primati platu a to sto ja nemam danas za hljeba ili nemam posla bravo....vama....a ja danas po Sarajevu obisao sve biznismene za bilo kakav posao .... c c
naravno zukicu tebi ne zuri ali nama gradjanima se zur. dosta je bilo vaseg lopovluka
Nebi ti do sabaha zukicu ti bi do 2014.g.znamo mi svi.
jeste li vi bogom dani da budete u vladi,stoko neotesana..
ne zuri se tebi peksine jedan i ne radi se o tebi nego o građanima ove zemlje,ocito si izgubio kompas,treba vas sve na lomaci skupa sa vasim nasim đeneralom minhenskim suljom tihicem
što to ne smije vlada pasti? šta fali hrvatima u vladi? ko je potpisao dayton i današnji ustav? po tvom samo je sda "pravi" predstavnik bosnjaka?
ne kontate vi izgleda nista . vlada se ne smije smijeniti , jer ako se to desi ,bosnjaci gube 2 ministarska mjesta ,a njihove pozicije zauzmaju hrvati, plus predsjednik vlade . ovi iz sdp su cista hrvatska stranka koji ce sve uraditi na stetu ove drzave, tamo gdje su bosnjaci , hoce hrvate da stave ,a ovi bosnjaci iz sdp mogu sami sebe kriviti kad postanu manjine u parlamentu,vijecu ministara ,a u rs su vec manjina. vi bosnjaci iz sdp ste najvece izdajice bosne i hercegovine , a ovi iz sbbih pricaju neke bajke o ekonomiji ,povecanje ne zaposlenosti itd..a preko 500 000 ne zaposlenih . i jos jednom sdp je podvala bosnjacima !
Nije bolan do sabaha, već do saboooha.. joj ko je sve danas u kravati i nešto pametuje to je čudo . Pa tri osnovne nemate a komunikacija i izražavanje vam je na nivou "kisla mi je gloova", i vi bi nekog branili i predstavljali?!!
Hahahahah, kao sda brani nas nacionalni interes. JOoooooooooooooooj tuge, tihic da brani nas nacionalni interes poserem im se na glooovu
Nije primjereno reci sabah u ovakvom okruzenju! Primjereno je reci jutro, a sabah neka ostavi kod kuce i nek si cacka nos do sabaha!!! A na nasem jeziku se kaze JUTRO!
@ja pa u 80-im su bile u jednom trenutku kartice za uzimanje odredjenih potrepstina...samo raja kontala da je to normala i da mora tako...da se razumijemo i ovi zeleni su isti.
@Cile-ZATO POSTOJI BOSANAC ZA RAZLIKU OD bošnjaka.
@ja U komunizmu su ljudi bukvalno umirali od gladi prvih godina poslije rata, a koristili su se bonovi za hranu sve do 60-ih.
@Hapa@ Jok, servofilni hajvanu. Radim honorarno za Bakira, 50 maraka po smislenoj rečenici :P A sad ozbiljno. Ako redovno pratiš komentare na političke teme, vidjet ćeš da ne ostavim više od 1. komentara dnevno. Danas me nešto pukla inspiracija, nema nešto puno posla.
vec dugo nisam glasao a i necu zadugo jer nemAM ZA KOGA u toj tuznoj BiH, Hvala sudbini iz daleke Svedske a odnedavno sam tu citam komentare svih vas zadojenih mrznjom i prodje me i ono malo nostalgije. Nisam bio komunista, bilo je mi je mozda teze doci do posla u onom sistemu, ali Gladni i jadni nismo bili
ja seljaka, pa da li je ovo moguce. kakve glave i njuske seoske....OUB
Glasovao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...g-din Tihić tehnički nokautira u prvoj rundi famoznu šestorku - koja usput budi rečeno radi na raspadu BiH... smireno, argumentovano i narodu jasnim jezikom bez problema demantuje i demaskira sve laži o SDA, raskrinkava trenutne politike raspada šestorke i još mnogo toga... youtu.be/QnNZgkV7yKM ...demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m 30s - padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...