Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo je stvarno bruka i sramota da se ponas jedan ministar ovako ja znam najmanje 20 pravi boraca koji su ostali bez naknada a ministar privatno trazi ljude za revizorske timove pa nije ovo njegova privatna drzava sta cekamo treba podnijeti kolektivnu tuzbu licno protiv nazovimo ministra
STA JE SA TVOJIM ZETOM MINISTRE,KADA CES NJEGA IZVEST IZ PRAVA?RANJEN JE PIJAN U SVOJOJ KAFANI U BUGOJNU KADA SE TUKAO UMJESTO DA JE BIO NA LINIJI.JOS KAO NAGRADU ZA TO DOBIO JE MJESTO SOFERA U VLADI A NJEGOV SIN MJESTO U REVIZORSKOM TIMU(DA ZASTITI BORACKA PRAVA SVOGA TATE).VALJDA MU TU BOLJE NEGO U VETERINARSKOJ STANICI GDJE JE RADIO..KADA OCISTIS SVOJE DVORISTE ONDA MOZES I TUDJE.
A moželi se sada prijavi da sam bio borac sa dva svjedoka??? Možda bih mogao naći i trećeg.
Svi dosadašnji donešeni borački zakoni su toliko nepošteni da samo prava imaju oni koji su u nekakvim izmišljenim udruženjima zbog posla i uzimanja novca iz budžeta. Napravite zakon u kojem će svi demobilisani borci biti barem približno ravnopravni, a ne na osnovu nekakvih lažnih spiskova i potvrda o učešću u borbi od datuma kada r.at nije bio ni na vidiku.
zukane prica se da volis mladje djevojcice
Za vrijeme alijanse bila ona baba Suada sto je laprdala protiv boraca, danas truhne negdje. tako ce i ova budaletina.
SVE POHVALE ZA OVO DANAS ŠTO URADI GOSP MINISTRE SAMO DA JOŠ OVI 11MILIONA VLADA USMJERI U FOND POSEBAN ZA TRAJNI BORAČKI DODATAK BILO BI I ZA PJEŠADIJU SELAMET :UNIJA VETERANA-JOB a SBK SA SJEDIŠTEM U GORNJEM VAKUFU .
...da je toliko bilo boraca, zna se gdje bi neki bili, iza Karpata. Samo dajite, dijeliite....svi lažu...propali smo već, a bit će gore nego u Grčkoj! Lijenšitne jedne, kao borili se za državu, a sad bi da naplate, što ne kažu da su za pare to radili! MARŠ
Ovaj manijak postaje glavni komedijas Zlajineoktrojirane vlasti. Mizeran i primitivan lik na brdovitom Balkanu. I ono tumaci zakone i ono vodi \"drzavu\" i ono odlucuje o sudbinama ljdi i njihovih porodica. Bijedno. Nikad vise SDP.
A GDJE ODE TIH 11 MILIONA \"ministre \"
zaboravih... čitao sam informaciju da od ukupne populacije korisnika boračko-invalidske zaštite više od 60% koristi naknade na osnovu izjave dva svjedoka?!
Svakako sva ta revizija pada na sudu i svo ovo mlacenje prazne slame cemo mi platiti a ti ces cugati na Kupresu ili u Bugojnu
u oblasti boračko-invalidske zaštite je u periodu od rata pa do današnjeg dana napravljeno toliko propusta i \"upusta\",napravljeno toliko nepravde da ni 100 ljudi poštenih namjera ne mogu regulisati ovu oblast,a kamoli ministar Zukan Helez.. ako se \"kola budu lomila\" slomit\'će se na nedužnim-\"sitnoj buraniji\"...
To Zukane ministre :D
E moj zuka izlapio si ti ko otvorena kola, sad mogu dva svjedoka, sad ne mogu, evo sad opet mogu. Na kraju od ovih 3.378, eto vec 600 kazes se vraca pa onda po osnovu zalbi itd... milja-dvije i vraticemo se na brojku od onoliko koliko ce pomrijeti invalida za ove tri-cetri godine.. Revizija trine i kucine u drzavi za bušmane.