Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski jezik: \"Zrtve zele da se zale na medjupresudu\" Hrvatski jezik: \"Zrtve se zele zaliti na medjupresudu\" Bosanski jezik: \"Zrtve su svakako donje i mogu se zaliti upravi vodovoda\"
Glupani i ne razumiju presudu. Sto puta je ovakva gora i politicki korisnija
Takozvane \"žrtve\" takozvanih \"zločina\" se nemaju šta žaliti na presudu kojom je Predsjednik,gospodin Radovan Karadžić oslobođen optužbi.Muslimani,svijet vas je prozreo i ne nasjeda više na vašu orjentalno-levantinsku glumu i laž i na foliranje žrtve.Ovo više nisu devedesete godine prošlog vijeka,situacija se promjenila.Okrenite se sebi,pogledajte u svoje dvorište,narod vam umire od gladi a ekonomije ni nemate.Oslobodite se azijatskog tipa mržnje prema druga dva naroda.Gospodin Rašo Karadžić,kao i general Mladić uskoro izlaze iz zatvora i dolaze u svoju otadžbinu,Srpsku.
Ja, ja, GENOCID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u Novom Pazaru odrzana priredba \"Das Kitu - Dobijes Bicikl\" ! ovom prilikom je na prevaru osuneceno 150 muslimanskih djecaka, ciji fizicki integritet je grubo narusen ! zazvrat, pogadjate, djecaci su dobili po bicikl ... http://islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/40849-manifestacija-qkolektivni-sunetq-odrana-u-novom-pazaru